:
Käyntiosoite Sollefteånkatu 16
66900 UUSIKAARLEPYY
Puhelin 0400 162 144
Internet http://www.verdek.fi
Sähköposti
Y-tunnus 0879092-4
Suomen Yrittäjien jäsen Kauppakamarin jäsen


Toimiala

Puusepäntuotteita, kaiteita

Kuvaus

VERDEK - Puusepänliike. Laadukkaat puusepäntuotteet ja julkitilakalusteet mittatilaustöinä. Palvelemme erikoispuusepäntöissä rakennusliikkeitä sekä yksityishenkilöitä. Valmistamme mittatilauskalusteet, kaiteet, askelmat, seinäverhoilut, akustiikkaseinät, kaapit ja tiskit sekä julkitilojen sisustukset viimeistellysti massiivipuusta, jalopuusta tai levymateriaalista. Puiset porrasaskelmat, käsikaiteet, porraskaiteet ja puukaiteet myös erikoismuotoiltuna. Toimitamme kautta Suomen.

Lisätietoa Ab Verdek Oy on puualan yritys. Valmistamme sisustukset julkisiin tiloihin. 90% asiakkaistamme on rakennusliikkeitä ja yrityksiä, mutta valmistamme erikoiskalusteet myös yksityisille. Tärkeimmät tuotteet ovat käsikaiteet, erimuotoiset kaidepuut, seinäverhoilut, kaapit ja tiskit. Myös kevyet väliseinät eri puulaijeissa erikoismitoin tehdään asiakkaan tarpeen mukaan.

Yritys käyttää sekä massiivista puuta että levymeteriaalia tuotteissaan. Pintakäsittely tehdään joko vesiohenteisilla maaleilla ja lakoilla tai ympäristöystävällisillä öljyillä.


*Valmistamme erikoismuotoiset puuaskelmat puusta kuin puusta.

Yhteystiedot

Verdek Puusepänliike
Mats Nylund

0400 162 144


Toimipaikat

Ab Verdek Oy

Sollefteånkatu 16

66900

UUSIKAARLEPYY

Ab Verdek Oy (på svenska)

Sollefteågatan 16, 66900 NYKARLEBY

66900

UUSIKAARLEPYY


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus