:
Käyntiosoite Terminalvägen 4
64200 NÄRPIÖ
Puhelin 020 793 9670
0400 563 285
Faksi 020 793 9672
Internet http://www.simonstransport.fi
Sähköposti
Y-tunnus 0663112-9
Suomen Yrittäjien jäsen Kauppakamarin jäsen

Toimiala

Tieliikenteen tavarankuljetusta, maarakennusta

Kuvaus

Maarakennusurakointi, kiviainesmyynti ja kuljetukset. Hiekka, sora-, sepeli- ja murskemyyntiä. Tuotteiden kuljetus ja myynti kuluttajalle. Irtotavarakuljetusten erikoisosaamista. Kotimaan ja ulkomaan liikennettä Suomessa ja Pohjoismaissa. Toimimme alueella läntinen Pohjanmaa, Etelä-Pohjanmaa, Länsi-Suomi, Skandinavia. Yritys hoitaa luotettavasti kaikki maantiekuljetukset kuten autokuljetukset, kuorma-autokuljetukset, sorakuljetukset, kuljetukset.

Lisätietoa YRITYS www.simonstransport.fi
Perheyhtiömme on perustettu Närpiössä jo vuonna 1957. Tarjoamme asiakkaillemme luotettavat kotimaan- ja ulkomaankuljetukset, niin kappaletavara- kuin maansiirtokuljetuksetkin. Tarjoamme myös maarakennusurakointia sekä myymme kaikenlaiset kiviainekset.

Yrityksellä on asiakkaita koko Pohjolassa. Tavoitteemme on kuljettaa tuotteet perille hyväkuntoisina, ehjinä sekä asiakkaalle varmasti ja sovitusti ajallaan. Tavoitteeseemme kuuluu myös laadukas työ joka ansaitsee kiitokset lopputuloksestaan.

Yhtiö työllistää tänä päivänä kaksikymmentä henkilöä, joista kolme työskentelee hallintopuolella. Kokonaishenkilöstömäärä yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä noin 35 henkilöä aliurakoitsijat mukaan lukien. Jatkuvasti kehittyvä L.Simons Transport Oy liikennöi nykyään kotimaan- ja ulkomaankuljetukset 15:llä autolla Pohjoismaissa. Näistä 11 on omia. Maarakennusalalla on asiakkaille tarjolla monimuotoista urakointia, pohjatutkimusta sekä työnjohtopalveluita.

KULJETUS www.simonstransport.fi
Oy L.Simons Transport Ab koostuu tänä päivänä yhdestätoista rekkayhdistelmästä joista seitsemän on Schenkerin ajossa. Muut neljä autoa ovat maansiirtoautoja joilla myös kuljetamme ulkomaankuljetuksia sekä kotimaankuljetuksia talvikaudella, mutta myös muina aikoina vuodesta kun on tarvetta. Koska yhdistelmät ovat varustettuja vaihtolava-järjestelmällä on lavojen vaihto helppoa esimerkiksi kuljettaaksemme kappaletavaraa joka on herkkä kosteudelle. Yhdistelmissä on myös kippi jolloin voimme kuljettaa irtotavaraa.

Kuljetukset hoitaa yhtiön liikenneohjaaja. Liikenneohjaaja vastaanottaa tilauksia ja suunnittelee reitit niin että tyhjänä ajoa on hyvin vähän. Näin asiakkaat saavat mahdollisimman edulliset kuljetukset ja samalla säästetään ympäristöä.

Automme ovat merkkiä Scania. Yrityksellä on Scania-huoltosopimus kaikille autoille. Kaikki päällysrakenteet, perävaunut, autojen alusrakenteet ja rungon korjaukset korjataan ja huolletaan omalla korjaamollamme Närpiössä.
Tontilla sijaitsee myös varastoterminaali mikä mahdollistaa tavaran varastoinnin myöhempää jatkokuljetusta silmällä pitäen.

MAANRAKENNUS www.simonstransport.fi
L.Simons Transport Oy tarjoaa paitsi tieliikennekuljetuksia myös maarakennustyötä. Teemme maarakennustyötä pääurakoitsijana, aliurakoitsijana sekä sivuurakoitsijana. Laskemme hinnan urakasta ja tarjoamme asiakkaalle laadukkaan tehdyn työ hyvällä lopputuloksella. Tarjoamme erilaisia maarakennusurakoita pääasiassa Pohjanmaalla, mutta urakoimme tarpeen mukaan ympäri Suomea.

L.Simons Transport Oy:llä on RALA-pätevyys, mikä käytännössä merkitsee asiakkaan saavan yhtiötietoja Internetsivulta ”www.rala.fi”.
Yhtiö on myös INFRA ry:n jäsen. Yhtiön projektijohdolla on rakennusinsinööri-koulutus sekä monta eri pätevyyttä: panostaja, liikenneohjaaja, vesihygieniapassi, tieturva I & II jne

Yhteystiedot

Tarjoukset: Kuljetus ja maarakennus
Toimitusjohtaja Robert Simons

020 793 9680
0400 563 285

Tarjoukset Koti- / ulkomaankuljetukset
Kuljetussuunnittelu Erik Sund

020 793 9690
0400 568 083

Tarjoukset maanrakennus
Projekti-insinööri Kaj Ingves

050 342 1081


Toimipaikat

Oy L. Simons Transport Ab

Terminalvägen 4

64200

NÄRPIÖ

Oy L. Simons Transport Ab (på svenska)

Terminalvägen 4, 64200 NÄRPES

64200

NÄRPIÖ


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus