:
Käyntiosoite Posantie 10
90620 OULU
Puhelin (08) 530 3720
Faksi (08) 530 3722
Internet http://www.kiviliikeheikkinen.fi
Sähköposti
Y-tunnus 2460937-1
Suomen Yrittäjien jäsen


Toimiala

Kivituotteiden valmistaja, sisustustarvikkeita

Kuvaus

Kiviliike Heikkinen toimii Oulussa. Olemme kivihiomo,joka valmistaa mittatilauksena keittiön kiviset pöytätasot,takkojen ja uunien kipinäkivet, kylpyhuoneiden ja saunojen sisustuskivet. Valmistamme kalusteita ja pöytätasot ja keittiön välitilan päällysteet kivestä. Yhksityiskohdat uunin, takan tai kiviseinän koristeluun kivilaatoista.Toimipisteessämme on nähtävinä mallit erilaisista ja erivärisistä kivimalleista.Pöytäkivilevyt takaavat kestävät kodin pinnat.

Lisätietoa Palvelemme
Ma-Pe 7:30-16:00

Hautakiviliike Heikkinen on perustettu vuonna 1945. Siitä lähtien se on toiminut perheyrityksenä Oulussa ja Oulun ympäristökunnissa. Tuotteitamme ovat alusta alkaen olleet erilaiset hautamuistomerkit. Nykyään teemme myös muita kivialan tuotteita ja töitä, esimerkiksi kivisiä pöytätasoja, sekä yritysten että yksityishenkilöiden tarpeisiin. Teemme tuotteet mittatilaustöinä. Meiltä voitte tiedustella vapaasti.

Hautakivet

Myymme hautakiviä ja hautalaitteita. Teemme kiviin kaiverrukset, kultausten uusinnat, puhdistukset ja kivien paikoilleen asennukset.

Kun hautakiviasia on ajankohtainen, autamme mielellämme Teitä valitsemaan sopivan muistomerkin hautapaikalle. Autamme materiaalivalinnoissa ja etikettikysymyksissä löytääksenne juuri oikean vaihtoehdon. Meiltä voitte tiedustella vapaasti. Voitte pyytää tarjousta käymällä toimipaikoissamme, puhelimitse tai sähköpostin avulla.

Hautakiven hinta sisältää yleensä yhden henkilön nimen, aikatietojen ja koristeiden kaiverruksen. Kaiverrus voi olla kullattu, hopeanvärinen, maalattu tai syväkaiverrettu. Myös jalustakivi ja paikoilleen asennus kuuluvat hintaan.

Teemme lisänimien kaiverruksia ja muistomerkkien entisöintejä ympäri vuoden.

Kivitasot

Valmistamme laadukkaat kivitasot mittatilaustyönä.

Kvartsitasot

Kvartsitasot

Silestone kvartsitasoissa yhdistyvät aito luonnonraaka-aine ja viimeisin teknologia. Silestone on komposiittimateriaali, joka koostuu 93% luonnonkvartsista. Kvartsi on timantin jälkeen kovin raaka-aine.

Silestone kvartsitasoja käytetään pääasiassa keittiön työtasona. Materiaali soveltuu myös kylpyhuoneen pintoihin, lattioihin, portaisiin, ikkunalaudoiksi ja pöytälevyiksi.

Toimipaikat

Hautakiviliike Heikkinen

Intiöntie 7

90130

OULU

Kiviliike Heikkinen- Kivitasot ja sisustuskivet

Posantie 10

90620

OULU


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus