Yrityksiä myynnissä

Yrityksiä myynnissä

Hakuehdolla yrityksiä myynnissä löytyi yhteensä 8 yritystä.

Plus Rakentajat SÄÄKSJÄRVI

Rakennusalan yritys

Plus Rakentajat ovat kokeneita ammattilaisia ja suorittavat laadukkaasti alusta loppuun kaikkien rakennusten kattoremontit, ulkoremontit ja sisäremontit sekä kaikkien pintojen maalaustyöt tarpeidenne mukaisesti mittatarkasti viimeisteltynä. Tarjoamme kattavat ja laadukkaat palvelut asiakkaan näkökulmaa korostaen: hoidamme koko projektin alusta loppuun ilman välikäsiä ja lasku tulee vasta kun kaikki on valmista. Haluamme vastata yksilöllisesti jokaisen asiakkaan tarpei

 

Siivouspalvelu H & H YLÖJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Siivouspalveluita kotitalouksille, siivouspalveluita, siivouspalveluita yrityksille

Hoidamme kaikki siivousalan työt aina kymmenien tuhansien neliömetrien kokoisiin kauppakeskuksiin ja erittäin haastaviin P1-luokan loppusiivouskohteisiin saakka. Osaamme niin erilaisten tuotanto- ja toimitilojen siivoukset, kuin vaikkapa aseptiset- ja elintarvikehygieniset siivoukset. Asiakaskuntaamme kuuluvat kaupan alan asiakkaat, rakennusliikkeet, taloyhtiöt, lääkäriasemat ja erilaiset senioripalveluita tuottavat toimijat, sekä hyvinvointikeskukset ja liikuntapaikat.

Yhteystiedot: Myynti ja markkinointi, Jarkko Haukijärvi
044-5833410

Myynti ja markkinointi, Pekka Aavasto
044-3480890

 

Oulun Energia OULU

Sähköntuotantoa, energia-ala, energiayhtiö, sähkölaitos

Oulun Energia tarjoaa edulliset ja varmat energiapalvelut alueensa ihmisille ja yrityksille. Oulun Energia hankkii, myy ja jakaa sähköä, kaukolämpöä ja höyryä sekä niihin liittyviä palveluja asiakkaidensa käyttöön. Pohjoisen energian sinulle myy Oulun Sähkönmyynti. Sähkön ja lämmön hankinnasta ja tuotannosta vastaa Oulun Energia. Sähköverkosta vastaa Oulun Energia Siirto ja Jakelu Oy ja alan erilaiset urakointipalvelut tuottaa Oulun Energia Urakointi Oy.

Yhteystiedot: YRITYSMYYNTI, Energian myynti- ja ostosopimukset yritys- ja yhteisöasiakkaille, aurinkopaneelit, Farmivirta
08 5584 3101

 

PK-TYÖKALUT OY ESPOO

Suomen Yrittäjien jäsen

Työkalujen maahantuontia, työsuojaimia, työkaluja

PK-TYÖKALUT - työkalujen ja tarvikkeiden MAAHANTUONTI JA JÄLLEENMYYNTI yrityksille ja yhteisöille. Kauttamme kattavasti käsi- ja sähkötyökalut, henkilösuojaimet, sähkö- ja automaatiotuotteet sekä hydrauliikka ja pneumatiikka. Tuotemerkkejä mm. KNIPEX, LOCTITE, 3M, BAHCO, BACHO, DORMER, MECLUBE, BOSCH sekä SIEVIN JALKINEET. Soita ja sovi tapaaminen esittelytiloihimme tai yritykseesi. Myös toimitusmyynti ja sovittujen tuotteiden hyllytys ja kaupintavarasto palvelut.

Asiakkaina:yritykset ja yhteisöt
Yhteystiedot: Myynti, Pertti Kainulainen
040 3562 557

Myynti, Esa Kuutamo
040 356 1771

 
 

Ilcon Oy VANTAA

Talonmiespalveluita, tulisijoja, rakennusliike

Jolly-Mec takkojen ja takkapesien maahantuonti ja myynti. Lämmönlähteenä voit käyttää puuta, pellettejä tai kaasua. Työstökoneiden lisävarusteiden sekä varaosien maahantuonti, asennus ja huolto. Rakennuspalvelut: Linjasaneeraukset, keittiö- ja kylpyhuoneremontit, uudisrakentaminen, aliurakointi, vesieristykset. Vesieristyssertifikaatti. Nyt uutena KOTITALONMIESPALVELUT (Tuusula ja lähikunnat). Pihan- ja puutarhanhoito, nurmikonleikkuu, lumityöt ja hiekoitukset, marjojen poiminta, asiointiapu ym.

Kohderyhmä:yritykset
Yhteystiedot: Takat, kotitalonmiespalvelut: myynti/markkinointi, Raita Koski
(09) 870 2601, 050 434 3282
(09) 870 2602 (fax)

 
 

Polar Metalli KEMINMAA

Kauppakamarin jäsen

Grillejä, metallituotteiden valmistaja

Yhteystiedot: Myynti, Tuula Saukko


Myynti, Merit Penttilä


Myynti, Lea Åman


 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Rakennusoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.