Yrityksiä myynnissä

Yrityksiä myynnissä

Hakuehdolla yrityksiä myynnissä löytyi yhteensä 7 yritystä.

Siivouspalvelu H & H YLÖJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Siivouspalveluita kotitalouksille, siivouspalveluita, siivouspalveluita yrityksille

Hoidamme kaikki siivousalan työt aina kymmenien tuhansien neliömetrien kokoisiin kauppakeskuksiin ja erittäin haastaviin P1-luokan loppusiivouskohteisiin saakka. Osaamme niin erilaisten tuotanto- ja toimitilojen siivoukset, kuin vaikkapa aseptiset- ja elintarvikehygieniset siivoukset. Asiakaskuntaamme kuuluvat kaupan alan asiakkaat, rakennusliikkeet, taloyhtiöt, lääkäriasemat ja erilaiset senioripalveluita tuottavat toimijat, sekä hyvinvointikeskukset ja liikuntapaikat.

Yhteystiedot: Myynti ja markkinointi, Jarkko Haukijärvi
044-5833410

Myynti ja markkinointi, Pekka Aavasto
044-3480890

 

Oulun Energia OULU

Sähköntuotantoa, energia-ala, energiayhtiö, sähkölaitos

Oulun Energia tarjoaa edulliset ja varmat energiapalvelut alueensa ihmisille ja yrityksille. Oulun Energia hankkii, myy ja jakaa sähköä, kaukolämpöä ja höyryä sekä niihin liittyviä palveluja asiakkaidensa käyttöön. Pohjoisen energian sinulle myy Oulun Sähkönmyynti. Sähkön ja lämmön hankinnasta ja tuotannosta vastaa Oulun Energia. Sähköverkosta vastaa Oulun Energia Siirto ja Jakelu Oy ja alan erilaiset urakointipalvelut tuottaa Oulun Energia Urakointi Oy.

Yhteystiedot: YRITYSMYYNTI, Energian myynti- ja ostosopimukset yritys- ja yhteisöasiakkaille, aurinkopaneelit, Farmivirta
08 5584 3101

 

PK-TYÖKALUT OY ESPOO

Suomen Yrittäjien jäsen

Työsuojaimia, työkaluja

Työkalujen MAAHANTUONTIA JA JÄLLEENMYYNTIÄ YRITYKSILLE ja YHTEISÖILLE. Pääasiassa tuotteitamme käsityökalut ja sähkökoneet sekä työturvallisuusvälineet kuten kuulosuojaimet, silmäsuojaimet, kypärät jne. Pääasiallisia tuotemerkkejä esim. PELTOR, KNIPEX, LOCTITE, 3M BAHCO, HITACHI,BOSCH, LINDSTROM sekä SIEVIN JALKINEET. Soita ja sovi tapaaminen joko meille tai paikan päälle. Toiminta-alueena pääkaupunkiseutu, mutta kauemmaksikin lähdetään sovittaessa.

Asiakkaina:yritykset ja yhteisöt
Yhteystiedot: Myynti, Pertti Kainulainen
040 3562 557

 
 

Ilcon Oy VANTAA

Talonmiespalveluita, tulisijoja, rakennusliike

Jolly-Mec takkojen ja takkapesien maahantuonti ja myynti. Lämmönlähteenä voit käyttää puuta, pellettejä tai kaasua. Työstökoneiden lisävarusteiden sekä varaosien maahantuonti, asennus ja huolto. Rakennuspalvelut: Linjasaneeraukset, keittiö- ja kylpyhuoneremontit, uudisrakentaminen, aliurakointi, vesieristykset. Vesieristyssertifikaatti. Nyt uutena KOTITALONMIESPALVELUT (Tuusula ja lähikunnat). Pihan- ja puutarhanhoito, nurmikonleikkuu, lumityöt ja hiekoitukset, marjojen poiminta, asiointiapu ym.

Kohderyhmä:Yksityiset, yritykset ja yhteisöt
Yhteystiedot: Takat, kotitalonmiespalvelut: myynti/markkinointi, Raita Koski
(09) 870 2601, 050 434 3282
(09) 870 2602 (fax)

 
 

Polar Metalli KEMINMAA

Kauppakamarin jäsen

Grillejä, metallituotteiden valmistaja

Yhteystiedot: Myynti, Tuula Saukko


Myynti, Merit Penttilä


Myynti, Lea Åman


 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Rakennusoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.