:

Vesirakennusta

Vesirakennus · vesirakennusta

Hakuehdolla vesirakennusta löytyi yhteensä 185 yritystä. Tulokset 1—20:

YIT Rakennus Oy HELSINKI

Talonrakennusta

YIT Rakennus Oy rakentaa moderneja ja energiatehokkaita asuntoja, toimisto-, liike- ja logistiikkatiloja sekä vapaa-ajan asuntoja ja keskuksia. Korjaamme ja kehitämme vanhoja tiloja uusiin käyttötarkoituksiin. Rakennamme ja kunnostamme infrastruktuuria sekä huolehdimme teiden kunnossapidosta. YIT on Suomen suurin rakennusliike.

Hakusana:vesirakentaminen
 

Kuokka & Kosla Paasikivi Oy VALKEAKOSKI

Vesirakentamista, maarakennusta

Maanrakennus, viherrakennus, vesistökuljetukset ja hinaukset sekä vesistörakentaminen. Kaivuutyöt onnistuvat niin manterella kuin saarissa. Teemme rakennusten pohjatyöt, sokkelieristykset, salaojitukset, sadevesijärjestelmät, haja-asutusalueiden jätevesijärjestelmät, piharakentamiset, maa-aineskuljetukset maalla ja vesillä, kaapeleiden ja putkien asennukset vesistöön sekä laiturien ja venepoijujen asennukset. Tarvikkeet kuljetamme saareen ja ylimääräiset tavarat pois.

 

Jussila Group Oy II

Suomen Yrittäjien jäsen

Maa-ainesten myyjä, vesirakentamista, maarakennusta

Jussila Group Oy - Kaikki maanrakennusalan palvelut kokonaistoimituksena yksityisille rakentajille sekä yrityksille. Maanrakentamisessa teemme talojen pohjat, pihatyöt, tiet ja niiden kunnostukset. Yrityksellämme on omia maa-ainesalueita, joista toimitamme maa-aineksia. Vesirakentamiseen kuuluvat satamatyöt, ruoppaukset, kauneuspadot ja rantojen suojaustyöt. Erikoistyöalana on vanhojen rakennusten purkaminen ja purkumateriaalien kierrättätys ja jatkojalostus.

 
 

Ari Vainio Oy TAIVASSALO

Vesirakennusta

laadukkaat ja kestävät ratkaisut rantaasi 20 vuoden kokemuksella.

 
 
 
 

Maarakennusliike Lehtonen Oy ESPOO

Maarakennusta

Maarakennusliike Lehtonen Oy on toiminut pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla jo 40 vuoden ajan. Tällä hetkellä työllistämme 40 alan ammattilaista. Päätoimialaamme ovat maansiirto- ja louhintatyöt, kunnallistekniikka ja paikallavalurakenteet. Ammattitaitoinen henkilökuntamme ja ajantasainen sekä kattava kalusto yhdessä mahdollistavat isojen työkohteiden hoidon aikataulussa ja sovitussa budjetissa. Erikoisosaamisena louhintatyöt vaikeissakin olosuhteissa.

Palvelu:vesirakentaminen, vesirakennustyöt
 
 

Finn Ruoppaus Oy VIRRAT

Vesirakennusta

Finn Ruoppaus Oy urakoitsee Etelä-, Keski-Suomen alueella, mutta tarvittaessa siirrämme kaluston myös muualle päin Suomea. Toimintaan kuuluu mm. imu- ja kaivuuruoppaukset sekä vedenalaiset räjäytystyöt sekä paalutetut laiturit.

 
 

Wasa Dredging Oy Ltd VAASA

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Vesirakennusta

Wasa Dredging on erikoistunut vedenalaisiin porauksiin, räjäytyksiin, kaivinkoneruoppaukseen sekä kovan maa-aineksen ruoppaukseen. Toimintamme kattaa pääruoppauksen kuin ylläpitoruoppauksen laivaväylillä sekä satamaaltaissa että satamaalueilla kaivinkoneella. Suunnittelemme ja rakennamme Vaasassa nykyään myös ruoppaajia eri tarkoituksiin. Kaivinkoneruoppajat suunnitellaan erityistarpeisiin ja täyttämään vaativimmatkin kansainväliset normit! Valmistamme myös proomut ruoppausmassojen kuljetukseen.

Palvelu:vesirakentaminen
 
 

Salaojakoneyhtymä Malkamäki & Ristimäki KITINOJA

Vesirakennusta

Täyden palvelus salaojituksia ja maarakennustöitä vankalla ammattitaidolla Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueilla. Salaojayhtymä Malkamäki & Ristimäki on perustettu 1976 Ylistarossa, Etelä-Pohjanmaalla. Nykyaikaiset koneemme nopeuttavat ja helpottavat urakointia, sekä tuovat monta etua asiakkaalle. Käytössämme on alan uusin tekniikka, tietotaito ja koulutus. Lisää tietoa meistä ja palveluistamme saat kotisivuiltamme! Ota yhteyttä niin neuvotellaan juuri Teidän tarpeisiinne sopiva ratkaisu.

 
 

Finn-Pamko Oy SONKAJÄRVI

Erikoisalarakennusta

Finn-Pamko Oy on sillanrakentamisen, vesirakentamisen ja paalutustöiden ammattilainen. Toimialueena koko Suomi.

Hakusana:Vesirakentamista, vesirakentaminen
 
 

Vesistöurakointi Nieminen KEMIÖ

Vesirakennusta

Olemme vesirakentamisen rautainen ammattilainen. Teemme työt satamarakentamisen ja vesiväylärakentamisen töistä aina teollisuuden puhdistusruoppauksiin. Toimimme pääasiallisesti Kemiön- ja Turun saariston alueella. Teollisuuden puhdistusruoppaukset teemme koko Suomen alueella. SOITA JA KYSY LISÄÄ!

 
 

A-Laiturit Oy RAISIO

Vesirakennusta

 
 
 

Muuta hakua

Vesirakennusta:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Rakennusoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus