Vesijohtojen asennus

Vesijohtojen asennus

Hakuehdolla vesijohtojen asennus löytyi yhteensä 11 yritystä.

LVI-Työ Meskus Oy TAIVALKOSKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Ilmastointiasennusta, LVI-asennusta

Myymälästämme Taivalkosken keskustasta LVI-tarvikkeet: vesiputket, ilmastointiputket, viemäriputket, lattiakaivot, hanat, liittimet, vesihanojen osat ja tiivisteet.Kylpyhuoneisiin suihkut, vedensekoittimet, hanat ja altaat sekä kylpyhuoneiden kalusteet - allaskaapit ja peilikaapit.Kotien ja kiinteistöyhtiöiden lämmitysjärjestelmät, lämmityskattiloiden ja öljypolttimien huolto ja asennus. Maalämpöjärjestelmien asennukset,vesikiertoisen lattialämmityken asennukset.Vesipumpu vedensiirtoon.

Palvelu:Vesijohtojen ja viemäreiden sulatus
Yhteystiedot: Asennukset, tarjoukset,urakointi, Meskus Ville
050 4111580

LVI asennukset, tarvikkeet, Meskus Samuli
040 7762320

 

LVI-Palvelu Pitkälä Oy OULUNSALO

LVI-urakointia, LVI-palveluita, lvi-huoltoa

LVI-Palvelu Pitkälä Oy on Oulun talousalueella toimiva LVI-alan yritys. Palvelemme niin yksityis- kuin yritysasiakkaita kaikissa lämpöön, veteen ja ilmastointiin liittyvissä asioissa. Tavoitteenamme on olla Oulun alueen paras kokonaisvaltaisesti palveleva LVI-yritys. Teemme joka päivä huolellisesti ja ahkerasti töitä lunastaaksemme tuon tavoitteemme mukaisen lupauksen - asiakkaidemme hyväksi! Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä!

Palvelu:vesijohto työt, astianpesukoneiden asennukset, vesijohto remontit
 
 

Ykköstien Putkityö Oy MUURLA

LVI-asennusta

Putkitöitä reilun 20 vuoden kokemuksella Salon seudulla. Lisää tietoa palveluistamme kotisivuilta! LVI-asennus ja huoltotyöt. Saneerauskohteiden LVI- ja huoltotyöt. Lämminvesivaraajien vaihdot ja huollot. Koneellinen viemärin avaus.

Hakusana:vesijohtojen korjaus, vesijohtojen uusinta
 
 

Aquafix Oy HELSINKI

LVI-asennusta

Aquafix Oy on asiakasystävällinen ja ammattitaitoinen LVI-alan yritys. LVI-asennukset talotekniikan asiantuntijalta. Hyvä koulutus, laaja työkokemus ja hyvä yhteistyö takaa laadukkaan lopputuloksen.

Hakusana:vesijohtoja, vesijohto
 
 

Oulun Vesiykkönen Oy JOKIRINNE

Suomen Yrittäjien jäsen

LVI-asennusta

Vesiykkösen palveluihin kuuluvat kaikki kodin vesitöihin liittyvät palvelut, esim käyttövesiremontit , lämmitysjärjestelmien uusiminen ja lämpöjohtotyöt. Kaikki työt toteutetaan vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella. Asiakkaan tarpeitten mukaan myös muutkin LVI-alan työt onnistuvat. Ota rohkeasti yhteyttä, niin kartoitetaan yhdessä tarpeesi.

Palvelu:vesijohto työt
 
 

Aavasaksan Lvi Jouni Rahtu

LVI-asennusta

Jouni Rahtu on 30 vuotta Tornionjokivarren alueella toiminut lvi-alan yrittäjä.

Hakusana:vesijohdon sulatus, vesijohtojen sulatukset
 
 

Putkityö Veijo Erkki Huttunen Tmi LUUMÄKI

LVI-asennusta

Monipuoliset palvelut ammattitaidolla, mm. putkiasennukset, putkisaneeraukset, teollisuusputkityöt, kaukolämpöputkityöt, LVI-huollot ja viemärien avaukset.

Hakusana:vesijohto
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Rakennusoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.