:

Talonrakennusta

Talonrakennus · talonrakennusta

Hakuehdolla talonrakennusta löytyi yhteensä 6730 yritystä. Tulokset 121—140:

 

Kasvihuonerakennus J & P Kurki Oy PAIMIO

Erikoisalarakennusta

Rakentamisen erikoisosaaja. Olemme erikoistuneet kasvihuoneiden rakentamiseen. Teemme myös omakotitalot, teollisuushallit ja erikoishallit. Ota yhteyttä!

Hakusana:talonrakennus, talonrakentaja, talonrakentaminen
 
 

Hartihaus Oy KAUHAJOKI

Talonrakennusta

Henkilökuljetuspalvelut ja pienet tavarakuljetukset Kauhajoella tai asiakkaan tarpeen mukaisesti kaikkialle suomeen! Toteutamme myös ammattitaidolla rakentamiseen ja saneeraamiseen liittyvät työt Seinäjoen seudulla. Lisätietoa kotisivuiltamme, tervetuloa!

Hakusana:talorakentaminen
 
 

Jahesan Oy VANTAA

Talonrakennusta

Jahesan Oy on vuonna 1996 perustettu rakennusliike Vantaalla. Tarjoamme monipuoliset ja laadukkaat rakennuspalvelut niin yksityisasiakkaille, yrityksille kuin myös julkiselle sektorille. Palvelemme pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Erityisen paljon olemme tehneet rakennusprojekteja Vantaan kaupungille. Tarjoamiimme palveluihin kuuluvat mm. asennus-, korjaus- ja purkutyöt. Lisäksi teemme pientalorakentamista sekä erilaisia saneeraustöitä, kuten märkätilasaneerauksia. Me teemme rakennustyöt varmasti

 
 

Rakennus ja asennus Mäkelä HAMINA

Talonrakennusta

Rakennus ja Asennus Mäkelä on kurottajapalveluiden, henkilönostojen ja höyrytyksen moniala-osaaja. Ympäripyörivä kurottaja lisälaitteineen. Merlo Roto 4,5 t, 21 metrin nostokorkeus. Lisävarustuksiin kuuluvat myös henkilönostokori, joka kääntyy myös hydraulisesti vaakatasossa 180 astetta joka monipuolistaa korin käyttöä työmailla sekä trukkipiikit ja jibi.

 
 

Tmi Pekka Komulainen ESPOO

Talonrakennusta

Erilaiset omakotitalojen ja huoneistojen rakennus- ja saneeraustyöt suoraan kuluttajille ja aliurakointina pääkaupunkiseudulla. Teemme myös runkotyöt ja erilaiset laajennukset. HUOMIOIKAA 60 %:n KOTITALOUSVÄHENNYS! Soita ja kysy lisää!

 
 

Koskin maalauspalvelu Oy VALKEAKOSKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Talonrakennusta

Teemme luotettavasti kaikki tasoite- ja maalaustyöt vuosien tuomalla kovalla kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla Pirkanmaan alueella. Asiakas on meille tärkeä ja asikkaan toiveita noudattaen toteutamme työt huolella ja sovitussa aikataulussa.

 
 

MaJa-Apu Oy HYVINKÄÄ

Talonrakennusta

Maja-Apu tekee ammattitaidolla kaikki saneeraus- ja uudisrakennustyöt. Tarjoamme myös laadukkaita hyvinvointipalveluja ja -tuotteita. Tarjoamme myös hyvinvointineuvontaa, kehonpuhdistusta ja intialaista päähierontaa. Myymme myös lisäravinteet ja luontaistuotteet sekä koruja ja kosmetiikkaa.

 
 

Muurix Oy TURKU

Talonrakennusta, muurauspalveluita

Ammattitaidolla kaikki muurausalan työt Varsinais-Suomen alueella.

 

Muuta hakua

Talonrakennusta:

Ammattilaiset:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Yritykset ja organisaatiot:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Rakennusoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus