:

Seinien päällystystä

Seinien päällystys · seinien päällystystä

Hakuehdolla seinien päällystystä löytyi yhteensä 280 yritystä. Tulokset 1—20:

Finn Epox Oy RAISIO

Seinien päällystystä, lattian päällystystä

Epoksilattiapinnoitteet vaativiin kohteisiin. Monivuotinen kokemus ja ammattitaito vaativien lattiapinnoitekohteiden tekemisestä mm. epoksilattiat ja epoksipinnoitteet. Käytössämme ovat laadukkaat Tikkurilan Temafloor-tuotteet. Teemme myös marmorilattioiden kiilloitukset, jyrsinnät, sinkopuhallukset ja timanttihionnat. Palvelemme koko Suomen alueella.

 
 

Torginol-Teollisuuslattiat Oy SIUNTIO

Suomen Yrittäjien jäsen

Seinien päällystystä, lattian päällystystä

Torginol-Teollisuuslattiat Oy tekee kotitalouksien, teollisuuden, laitoksien ja laivankansien lattiapinnoituksia. Yritys on alan vanhin Suomessa ja sen tuotteet ovat alusta loppuun oman tuotekehityksen tulosta. Omat ja valtuutetut ammattimiehet asentavat tehtaassamme valmistetut lattiamassat työkohteisiin.

 
 

Parketti Felix Fredlund Oy HELSINKI

Seinien päällystystä, lattian päällystystä

Parketti Felix Fredlund Oy tarjoaa yli 30 vuoden kokemuksella ammattitaitoisia parkettitöitä parkettien asennuksesta hionta- ja lakkaustöihin. Yrityksen asiakaskuntaan kuuluvat kaikenlaiset tahot yksityistalouksista vaativiinkin yritys- ja julkisen sektoriin toimijoihin. Parketti Felix Fredlund Oy tekee myös lautalattioiden sävytyksiä sekä muita lattianpäällystystöitä - ota yhteyttä alan palvelevaan ammattilaiseen!

 
 

Mauno Huumo Oy VANTAA

Seinien päällystystä, lattian päällystystä

Parkettiasennukset ja parkettisaneeraukset ammattitaidolla. Myös erikoisparketit saatavilla ja pintakäsittelytyöt kattaen lakkaukset, hionnat ja petsaukset. Soita, me palvelemme!

 
 

J&T Mustonen Oy NUMMELA

Seinien päällystystä, lattian päällystystä

Laadukasta työjälkeä jo vuodesta 1984 koko Uudenmaan alueella, kuten Helsinki, Espoo ja Vantaa. Asiakkaanamme ovat sekä yritykset, että yksityiset. Erikoisosaamisena vesivauriosaneeraukset! Kaikki alan vaativatkin työt, takuutyönä sovittuun aikaan.

 
 

Nuuttila Arsi KUUSANKOSKI

Seinien päällystystä, lattian päällystystä

Parkettityöt lähes 30-vuoden kokemuksella. Yritys sijaitsee Kouvolassa, mutta toimialueena on koko Etelä-Suomi.

 
 

SJL-Group Oy MUSTIO

Seinien päällystystä, lattian päällystystä

SJL-Group on parkettilattioihin, puulattioihin ja laminaattilattioihin erikoistunut yritys. Lattioiden sävytykst, öljyämiset, lakkaukset ja vahaukset hoituvat vuosien kokemuksella. Teemme myös saneeraukset, kodin remontit sekä muut rakentamiseen kuuluvat työt koko Etelä- Suomen alueella.(Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Lohja ja Karjaa ). Otathan yhteyttä!

 
 

Helsingin Mattotyö ja myynti Oy HELSINKI

Seinien päällystystä, lattian päällystystä

Lattianpäällystystyöt ja -tarvikkeet sekä alan erikoistyökalut saat heti mukaan kattavasta valikoimastamme. Meiltä myös toimiva asennuspalvelu! - muovimatot ja muovilaatat - linoleumimatot - bulletin board - desk top - parketit, laminaatit - huopamatot - liimat - tasoitteet - maalit - tapetit - tarvikkeet - asennukset

 
 

Kokkolan Imubetoni Oy KOKKOLA

Suomen Yrittäjien jäsen

Seinien päällystystä, lattian päällystystä

Teemme betonilattiavalut ja betonilattiatyöt ammattitaidolla.

 
 

G. Brunner MÄNTYHARJU

Seinien päällystystä

G. Brunner Tmi on maalausliike, joka tasoittaa, tapetoi ja maalaa vankalla ammattitaidolla. Tarjoamme asiakkaillemme hyvää, täsmällistä ja huolellista palvelua. Meillä on kokemusta pintaremonteista niin sisällä kuin ulkonakin. Maalausliike G. Brunner Tmi piristää ja antaa uutta ilmettä kotiin ja yrityksiin. Maalaustöiden sekä tasoite- ja tapetointitöiden lisäksi hoidamme asiantuntevasti myös pienet remontointityöt. Mikäli etsit ammattitaitoista maalaria, ota yhteyttä G. Brunneriin!

 
 

Tähtilattiat Oy HIRVIJÄRVI

Seinien päällystystä, lattian päällystystä

Tähtilattiat Oy on betonilattioiden Jalasjärveltä kotoisin oleva kivikova ammattilainen . Teemme betonilattiat sekä kuivasirotelattiat niin pieniin kuin suurempiinkin kohteisiin. Isompia kohteita voimme ottaa myös kauempaakin, esim. teollisuushallit, parkkihallit sekä kerrostalot. Tähtilattiat Oy tekee betonilattiat sekä kuivasirotelattiat vaativiin kohteisiin.

 
 

Betonityöt J. Kangas LAVIA

Seinien päällystystä, lattian päällystystä

Rakennustyöt pohjasta piippuun. Teemme ammattitaidolla kaikki rakennustyöt, saneeraukset,vesivahinkojen korjaukset yksityisille kuin myös yrityksille. Soita ja kysy lisää Palveluistamme!

 

Muuta hakua

Ammattilaiset:

Tuotteet ja palvelut:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Rakennusoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus