:

Sähköurakointia

Sähköurakointia

Hakuehdolla sähköurakointia löytyi yhteensä 192 yritystä. Tulokset 1—20:

Hammarin Sähkö Oy OULU

Kauppakamarin jäsen

Verkkokauppa, sähköliike

Suomen vanhin sähköliike, valoa ja palvelua jo vuodesta 1909. Kauttamme saat kaikki sähköalan työt nopeasti ja luotettavasti ammattitaidolla. Lisäksi meillä on Pohjois-Suomen suurin valaisin- ja lamppuvalikoima. Meiltä myös kodinkoneet, varaosat ja huolto sekä sähköurakointi, sähköasennus ja sähkötarvikkeet. Hammarin Sähkö - Täyden palvelun sähkötalo - nyt myös verkossa.

Yhteystiedot: Sähköasennus, sähkösuunnittelu, sähköurakointi, Esa Sainila
08 - 311 6995, 050 - 377 8680

 

Uudenmaan Sähkömestarit Oy HELSINKI

Sähkötöitä, sähköurakointia, sähköasennusta, sähkösuunnittelua

Uudenmaan Sähkömestarit on kiinteistöjen sähköjärjestelmiin erikoistunut yritys. Hoidamme talojen elinkaaren kaikki sähkötyöt: uudisrakennus , korjausrakentaminen, nousujohtosaneeraus. Pikahuoltomme korjaa mm. valaistusviat, ilmastointikoneet, autolämmityskotelot ja saunat. Erikoismiehemme huoltaa ja asentaa ovipuhelin-, paloilmaisin-, valvontakamera-, ja hälytinjärjestelmät sekä antennipisteet että atk-kaapelit.

Palvelu:sähköurakointia
 

Pirkanmaan Sähköhuolto Oy TAMPERE

Sähkötöitä, sähköurakointia

Monipuolisiin palveluihimme kuuluvat sähköurakointi, suunnittelupalvelut, saneerauspalvelut, korjaus- ja asennuspalvelut sekä monipuolinen sähkötarvikemyynti. Teollisuus- ja kiinteistöautomaatio on oleellinen osa palveluistamme. Meillä on myös 24h päivystys. Monipuolisuus on voimamme ja kokemus oppaamme. Meiltä saat innovatiiviset ja viimeistellyt ratkaisut niin yksittäisten kohteiden ja omakotitalojen kuin kokonaisten taloyhtiöidenkin sähköistysratkaisuihin.

Palvelu:sähköurakointi
 

Himangan Sähkö ja Automaatio Oy HIMANKA

Sähkötöitä, automaatiota

Yrityksen palveluihin kuuluvat mm. omakotitalojen ja teollisuuden sähkö- ja automaatioasennukset sekä teollisuuden tietoliikennelaitteet ja niihin liittyvä konsultointi. Kokemusta myös keskijännite- ja pienjännitetöistä sähkölaitoksissa, teollisuudessa ja kiinteistöissä. Yritys asentaa myös ilmalämpöpumppuja. Yritykseltä löytyy sähköpätevyys 1 (S1). Ota yhteyttä ja pyydä kilpailukykyinen tarjous!

Hakusana:sähköurakointi
 

Pororajan Sähkö PUOKIOVAARA

Sähköasennusta

Pororajan Sähkö - Sähkö- ja automaatioasennukset sekä suunnitelmat yksityisille talouksille ja yrityksille ammattitaidolla. Asennuksia teemme pääasiassa kainuun alueella. Suunnitelmien tekeminen onnistuu kaikkialle suomessa. Täytämme asiakkaiden tarpeet ja toiveet yli 20 vuoden sähköalan kokemuksella. Ota yhteyttä 040 591 1476 tai jukka.vaisanen@pororajansahko.fi, niin saat ammattitaitoista sähköalan palvelua luotettavasti.

Palvelu:sähköurakointi, sähköurakoitsija
 
 

Vimpelin Voima Oy VIMPELI

Sähkölaitos

Vimpelin Voima Oy on 1944 perustettu sähköalan yritys. Vimpelin Voima harjoittaa sähkön myyntiä sekä sähköverkkotoimintaa omalla sähköverkko-alueellaan, joka käsittää käytännössä Vimpelin kunnan alueen. Meiltä saat kaikki sähköalan palvelut kattavasti. Sähkön myynnin ja sähköverkkotoiminnan lisäksi kauttamme onnistuu myös sähkösuunnittelut, -asennukset, -huollot ja -korjaukset. Myös isommat urakat onnistuvat. Toimipisteessämme myös sähkötarvikemyynti.

Hakusana:sähköurakointia, sähköurakoitsijat, sähköurakoitsija
 
 

Novoka Oy LAPPEENRANTA

Sähkötöitä

Novoka oy on Etelä-Karjalassa toimiva vuonna 2002 perustettu sähköurakointiyritys. Palveluihimme kuuluvat mm. yksityisten sekä julkisten rakennusten sähköistykset, sähkösuunnittelu ja paloilmoitintyöt. Toimistomme sijaitsee Koulukadulla Lappeenrannan keskustassa. Tervetuloa tutustumaan!

Hakusana:Sähköurakointi
 
 

Sähköpalvelu J. Vainionpää Oy TURKU

Sähkötöitä

Sähköpalvelu J. Vainionpää Oy on valtuutettu S1-luokan sähkö- ja teleurakointiliike, joka on perustettu 1992. Toimimme ensisijaisesti Turun talousalueella. Laaja-alainen toimintamme käsittää niin isojen kiinteistöjen kokonaisvaltaisen sähköurakoinnin kuin yksityisasiakkaiden pienet sähkötyöt. Asiakkaitamme ovat julkishallinto, rakennusliikkeet, taloyhtiöt, ravintolat, erialojen yritykset sekä pientalorakentajat.

Hakusana:Sähköurakointi
 
 

Sähkötalo Lehtinen Oy LAIHIA

Sähkötöitä

Sähkötalo Lehtinen Oy on vuonna 1996 perustettu täyden palvelun sähköalan yritys Pohjanmaalla! Teemme ammattitaidolla ja kokemuksella S1 - ryhmän sähköasennuksia kotitalouksille, yrityksille ja teollisuudelle. Myös sähköurakoinnit, -saneeraukset sekä -suunnitelmat, kaapeloinnit ym. alan työt. Palvelemme asiakkaita myös sähkötarvikemyymälässämme Laihialla.

Hakusana:sähköurakoitsija
 
 

Sähkö-Velera Oy PORI

Sähkötöitä

Vuonna 1993 perustetulla yrityksellämme on vahva kokemus ja ammattitaito erilaisista sähkötöistä. Olemme tehneet pieniä ja suuria sähköprojekteja, aina laadukkaalla lopputuloksella. Erikoisosaamistamme ovat sähköurakointi sekä -suunnittelu, mutta suoritamme myös tarpeen mukaan rakennusprojektien sähkövalvontaa. Olemme suunnanneet palvelumme pienteollisuudelle. Ole hyvä ja katso lisätietoa oheisen kotisivulinkin kautta.

Palvelu:sähköurakointi
 
 

Kuusitunturi Lahti Oy LAHTI

Sähkötöitä

Kuusitunturi Oy tekee vahvalla ammattitaidolla sähköalan töitä. Palvelemme: - teollisuutta ja yrityksiä - kuntia ja liikelaitoksia - taloyhtiöitä ja yksityisiä Toimimme kolmella paikkakunnalla - Imatralla, Lappeenrannassa ja Lahdessa. Lisätietoja yrityksestämme saat kotisivuiltamme, tervetuloa.

Hakusana:sähköurakointi
 
 

Timon Sähköpalvelu Oy KÄRSÄMÄKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Sähkötöitä

Timon Sähköpalvelu Oy:n toiminta-ajatuksena on tuottaa asiakkailleen lämpöä, valoa, mukavuutta, helppoutta ja turvallisuutta sähkölaitteiden avulla.

Hakusana:sähköurakat
 
 

KKS-Kiinteistösähkö Ky KOTKA

Antenniasennusliike, sähkösuunnittelija, antennien asennusta, sähkötöitä, sähkötekniikka

KKS-Kiinteistösähkö Ky on Kotkalainen täyden palvelun sähköliike. Tarjoamme monipuolisia sähköasennus- ja sähköurakointi palveluitamme Kaakkois-Suomen sekä Etelä-Karjalan alueilla kotitalouksille, yrityksille, taloyhtiöille sekä julkiselle sektorille. Teemme sähköasennukset, urakoinnin, yhteisantennien asennukset sekä valokuituverkon asennukset vuosien kokemuksella. Lue nettisivuiltamme lisää palveluistamme!

Palvelu:sähköurakointi
 
 

Suomen Elteam Oy PORI

Sähkötöitä

Olemme 1997 perustettu S2-sähköpätevyyden (tarvittaessa myös S1) omaava yritys. Tarjoamme kaikki sähköalan palvelut. Henkilökuntaamme kuuluu tällä hetkellä kuusi henkilöä sekä osaava joukko aliurakoitsijoita. Toiminta-alueemme kattaa koko Suomen.

Palvelu:sähköurakointi
 
 

Sähköasennus Kari Laine t:mi KERAVA

Sähkötöitä

Olemme sähköasennusyritys, joka tarjoaa sähkötyöt vankalla ammattitaidolla ja yli 30 vuoden kokemuksella pääsääntöisesti alueella: Kerava, Järvenpää, Tuusula, Sipoo. Monipuoliset sähköpalvelumme kattavat kaikki sähköalan työt aina asiantuntevasta suunnittelusta itse asentamiseen. Palvelemme pääsääntöisesti yrityksiä, huoltoyhtiöitä, taloyhtiöitä sekä yksityisiä kotitalouksia. Sähkötyöt teemme joko tunti tai urakkatyönä.

Hakusana:sähköurakointi
 
 

Sähköasennus Oikosulku & Murto KELLOKOSKI

Sähkötöitä

Sähköasennus Oikosulku & Murto tarjoaa laadukkaita sähkötyön palveluja Tuusulan, Vantaan ja Uudenmaan alueelle. Olemme tunnettuja nopeasta toimituksesta ja erinomaisesta palvelusta. Palvelemme asiakkaitamme 24h vuorokaudessa. Sähkövikapäivystys Uudenmaan alueella vastaa numerosta 040 565 3534.

Hakusana:sähköurakointi
 
 

Kirkkonummen Sähkötyö Oy KIRKKONUMMI

Sähkötöitä

S1-ryhmän sähköurakointityöt. Muista kotitalousvähennys! Sähköasennukset ja sähkötyöt: - Urakkana - Laskuun - Pientyöt tuntiveloitushinnalla Muistathan kotitalousvähennyksen! Toimimme pääsääntöisesti Kirkkonummen, Espoon, Vantaan, Helsingin, Siuntion, Vihdin sekä Lohjan alueella, sopimuksesta myös muualla.

Hakusana:sähköurakointi, sähköurakointia sähköistys
 
 

Tamsin Sähköpalvelu Oy ÄYSTÖ

Sähkötöitä

Tamsin Sähköpalvelu Oy hoitaa kaikki sähköalan työt yli 30 vuoden tuomalla kovalla kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla Etelä-Pohjanmaalla. Kauttamme hoituvat kaikki sähkösuunnittelut ja sähköasennukset.

Palvelu: sähköurakointi
 
 

Iisalmen Sähköpiste Ky IISALMI

Sähkötöitä

Tarvitset sähkömiestä pieneen tai suureen hommaan, me palvelemme! Perusteellisesti tehdystä taustatyöstä on helppo siirtyä itse työhön ja saada loistava lopputulos. Teemme tarvittaessa kaikki sähköurakoinnit avaimet käteen -periaatteella. Myymme sekä hankimme myös halutut sähkö-alantuotteet ja välineet asiakkaan tarpeiden mukaan sähköurakoiden ja asennusten yhteydessä. Lue lisää palveluistamme kotisivuiltamme!

Hakusana:S2 sähköurakointi, sähköurakointi
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Rakennusoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus