:

Rakennussuunnittelun palvelut

Rakennussuunnittelun palvelut

Hakuehdolla rakennussuunnittelun palvelut löytyi yhteensä 46 yritystä. Tulokset 1—20:

Suunnitteluryhmä Karrak Oy JOENSUU

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennussuunnittelutoimisto, insinööritoimisto, rakennusteknisiä palveluita, suunnittelutoimisto

Suunnitteluryhmä Karrak Oy on rakennusalan insinööritoimisto. Pääpalvelunamme on rakennesuunnittelu. Erikoisosaamistamme ovat puurakenteiden suunnittelu, teollisesti valmistettujen puukomponenttien suunnittelu, jälkiasennushissien suunnittelu sekä liike- ja teollisuuskohteiden kokonaisvaltainen palvelu, suunnittelusta rakennuttamiseen ja työmaavalvontaan. Teemme myös betoni-ja teräsrakenteiden rakenne- ja elementtisuunnittelua.

 
 

VSO-Plan Oy LAHTI

Rakennussuunnittelutoimisto, rakennusteknisiä palveluita

Olemme rakennesuunnitteluun erikoistunut insinööritoimisto.

Palvelu:rakennussuunnittelu
 
 

Insinööritoimisto Pekka Häyrinen Oy HELSINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Insinööritoimisto, suunnittelutoimisto

Teemme erilaista rakennesuunnittelua. Meiltä rakennesuunnitelmat mm. omakotitaloihin, autokatoksiin ja rakennepiirustukset, pääkaupunkiseudulla. Teemme myös elementtisuunnittelua elementtitehtaille ja rakennusalan tuotekehitystä rakennustarvikevalmistajille. Soita Pekka Häyriselle ja kysy lisää!

Palvelu:rakennussuunnittelu, rakennetekninen palvelu
 
 

Arkkitehtitoimisto Juha Tuhkanen Oy HELSINKI

Arkkitehtisuunnittelua

Arkkitehtitoimisto Juha Tuhkanen Oy tuottaa Helsingin seudun asiakaskohteissaan laadukkaat ja yksilölliset omakotitalot, rivitalot sekä kerrostalot. Tämän lisäksi olemme suunnitelleet myös vapaa-ajan rakennuksia, päiväkoteja sekä vanhusten asuntoja ja opiskelija-asuntoja. Tervetuloa tutustumaan toimintaamme myös kotisivujemme kautta!

Hakusana:rakennussuunnittelu, rakennussuunnittelun palvelut
 
 

Rakennusinsinööritoimisto Leena Ranne MUURLA

Rakennusteknisiä palveluita

Rakennusinsinööritoimisto Leena Ranne on Muurlassa sijaitseva kokenut ja ammattitaitoinen rakennesuunnittelua ja rakennussuunnittelua tekevä rakennussuunnittelutoimisto. Tarjoamme kaikille taloa rakennuttaville tai muita rakennuspalveluja tarvitseville rakennusteknisiä palveluja koko Suomen alueella.

Hakusana:rakennusinsinööritoimistoja Rakennussuunnittelupalvelut, Rakennussuunnittelua, Rakennussuunnittelut, Rakennussuunnittelu, Rakennussuunnittelutoimisto
 
 

Esa Pitkänen Ky LIPERI

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennusteknisiä palveluita

Tarjoamme rakennuskonsultointia ja rakennusalan asiantuntijapalveluja Joensuun talousalueella. Teen rakennusten kuntotarkastuksia asuntokaupan yhteydessä, kosteusmittauksia, rakennussuunnittelua sekä hoidan uudisrakennusten vastaavan työnjohtajan tehtäviä eli kansan kielellä valvontaa. Autan asiakkaan suunnitteluvaiheen kautta rakennuslupaviidakon läpi rakennusvaiheeseen ja rakennusvaiheen kautta uuteen kotiin. Suunnitteluvaiheessa etsin tarvittaessa erikoissuunnittelijat.

Palvelu:rakennussuunnittelu
 
 

Suunnittelu ja Rakennus Villähde Oy VILLÄHDE

Rakennusteknisiä palveluita

Meiltä saat kaikki rakennus- ja rakennesuunnittelupalvelut sekä alan ammattilaiset yhdestä paikasta. Palveluihimme kuuluu myös arkkitehtipalvelut, vesieristystarkastukset, työmaavalvonta sekä vastaavan työnjohtajan tehtävien hoitaminen. Toimimme Lahden alueella, Päijät-Hämeessä sekä sopimuksen mukaan Kanta-Hämeessä. Ota yhteyttä!

Hakusana:Rakennussuunnittelu
 
 

Uudenmaan Rakennemestarit Oy HYVINKÄÄ

Rakennusteknisiä palveluita

Rakennussuunnittelua rautaisella ammattitaidolla.

Hakusana:Rakennussuunnittelu
 
 

Rakve KIRKKONUMMI

Rakennusteknisiä palveluita

Rakve on rakennuttajapalveluihin erikoistunut vahva osaaja! Olemme apunanne koko pientalorakennusprojektin ajan - aina suunnitteluvaiheesta talon lopputarkastukseen. Lisäksi toimintaamme kuuluvat monipuoliset rakennusvalvontatehtävät, korjausrakentamisen valvonta ja pienurakointi. Meillä on erikoisosaamista myös tallien ja maneesien rakennusprojekteista! Toimialueemme on pääsääntöisesti Uusimaa!

Hakusana:rakennussuunnittelu
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Rakennusoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus