:

Puutavaraliikkeet

Puutavaraliikkeet

Hakuehdolla puutavaraliikkeet löytyi yhteensä 51 yritystä. Tulokset 1—20:

Puukeidas Oy OULU

Verkkokauppa, puutavara, puutavaraliike

Puukeidas on valtakunnallinen puutavaran erikoisliike, joka palvelee sekä kuluttaja-asiakkaita että rakentamisen ammattilaisia. Toimimme 5 paikkakunnalla; Kemissä, Oulussa, Joensuussa, Lahdessa ja Jyväskylässä. Tarjoamme kattavan valikoiman laadukasta puutavaraa kaikenlaisiin tarpeisiin ja kilpailukykyiseen hintaan. Olipa projektisi iso tai pieni, meiltä saat kaiken tarvitsemasi. Tervetuloa Puukeitaaseen!

 

K-Rauta Tornio TORNIO

Sisustusliike, rautakauppa

K-Rauta Tornio on selkeä ja nykyaikainen rautakauppa, joka palvelee Kemi-Tornio seudun sekä lähialueen rakentajia. Asiointi liikkeessä on helppoa ja sujuvaa. Kattava valikoima ammattilaisille, rakentajille, remontoijille ja sisustajille. Vaativakin asiakas löytää laajasta valikoimastamme tuotteet ja ratkaisut kaikkiin rakentamisen palveluihin. Saat kuljetuspalvelun rakennuskohteeseesi. Olemme mukana talosi rakentamisessa montusta piharakentamiseen. Tervetuloa Tornion K-Rautaan.

Aihepiiri:puutavaraliike
 
 

Salon Puutavara Oy SALO

Puutavara

Salon Puutavara Oy - puutavaraa ja rakennustarvikkeita 40 vuoden kokemuksella. Laaja valikoima etenkin kotimaisten valmistajien rakennus- ja sisustuspuutavaraa sekä pihanrakentamistuotteita, peruspuutavarasta maaleihin. Salon Puutavaran kuljetuspalvelu hoitaa tavarat haluamaanne paikkaan toiveidenne mukaan. Lisäksi vuokraamme Valmet-merkkistä trukkia, nostovoima 12tn. Tulemme myös itse Meriniityn teollisuusalueella nostamaan trukin kanssa jos tarvitaan.

Palvelu:puutavaraliike
 
 

Puutavaraliike Olavi Rantanen Oy LAMMI

Puutavara, puuntyöstöä

PUUOSAAMISTA ASIAKKAAN PARHAAKSI - Meiltä löydät normaalin sahatavaran lisäksi lattiapontit, paneelit, listat yms. Lisäksi rakennamme hirsihuvilat ja -mökit höylähirrestä asiakkaan toivomusten mukaisesti lähinnä Kanta-Hämeen alueella.

 
 

Kestopalkki LPJ Oy KORTESJÄRVI

Puutavaran tukkukauppoja, liimapuuvalmistusta, puutavaraliike

Valmistamme liimapuupalkkeja ja pilareita. Toimitamme liimapuut varastopituuksina tai määrämittaisina tarpeidenne mukaan. Tuotantoomme kuuluvat myös harjapalkit, sekä lisäksi teemme erilaisia erikoistyöstöjä.

 
 

Puutavaraliike T. Vainio Oy JÄRVENPÄÄ

Puutavara

Kaikki rakennuspuutavara yli 60 vuoden kokemuksella. Toimitamme laadukasta puutavaraa. Tarvittaessa sahaamme ja pätkimme tuotteet määrämittaan. Teemme myös rahtihöyläystä asiakkaan puutavarasta. Kattava valikoima puutavaraa sekä

 
 

Puu- ja Rakennustarvike Seppo Salminen Oy JÄMSÄ

Puutavara

Kaikki puu- ja rakennusmateriaalit valmiiksi asiakasystävälliseen hintaan saman katon alta! Meiltä mm. Rakennuslevyt, keittiökalusteet ja eristysvillat asiantuntevalla ja ystävällisellä asiakaspalvelulla. Myös tavarankuljetuspalvelu paikan päälle. Tervetuloa!

Palvelu:puutavaraliike
 
 

Suupohjan Rakennuspuu Seppo Alanko Ky TEUVA

Puutavara

Suupohjan Rakennuspuu on vuonna 1995 perustettu puutavaraliike, joka tunnetaan rehellisenä, luotettavana sekä hinta-/laatusuhteeltaan hyvänä. Mitä puutavaraa ikinä tarvitsettekin rakentamiseen, me tarjoamme sen Teille ammattitaidolla.

Palvelu:puutavaraliike
 
 
 
 

Polttix KOTKA

Puutavaraliike

 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Rakennusoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus