:

Paloturvallisuus

Paloturvallisuus

Hakuehdolla paloturvallisuus löytyi yhteensä 4 yritystä.

Anvia Securi Oy - Securi Kokkola KOKKOLA

Lukkoseppä, lukkoliike, turvallisuuslaitteita

Anvia Securi Oy - Yksi Suomen suurimmista turva-alan yhtiöistä. Liiketoimintaan kuuluvat lukituksen ja oviautomatiikan sekä sähköisten turvajärjestelmien toimitukset ja niihin liittyvät palvelut.

Hakusana:paloturvallisuus
 

Securi OULU

Lukkoliike, turvallisuusjärjestelmiä

SECURI Oulun Lukko on vuonna 1969 perustettu erikoisliike, joka on paikallinen ja alueellinen ABLOY –valtuutettu lukitus- ja turvallisuusalan asiantuntijaliike. Valtuutukset ja hyväksynnät: - Abloy valtuutettu - Laatujärjestelmä ISO 9001 - Ymäristölaatujärjestelmä ISO 14001 - FK(entinen SVK) hyväksymä rikosilmoitinasennusliike - TUKES:n hyväksymä paloilmoitinliike - TUKES:n hyväksymä S2 sähköurakointioikeus Suomen Turvaurajoitsijaliitto Ry:n jäsenliike.

Hakusana:paloturvallisuus
 
 

Insinööritoimisto Hannu Pienimäki TÖYSÄ

Sähköinsinööritoimisto

Monipuolinen sähköalan insinööritoimisto. Meiltä mm. paloilmoitintyöt, sähkösuunnitelmat sekä paloilmoittimien käyttöönopsatus. Paloilmoitintöitä teemme pääasiassa yrityksille, yhteisöille, taloyhtiöille sekä yksityisille Etelä-Pohjanmaan sekä Keski-Suomen alueella. Toiminta-alueemme on Etelä-Pohjanmaa ja Keski-Suomi. Soita niin katsotaan kuinka voin sinua auttaa!

Palvelu:paloturvallisuus
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Rakennusoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus