:

Oulu

Oulu

Hakuehdolla oulu löytyi yhteensä 2512 yritystä. Tulokset 181—200:

 

Saaren Maansiirto Ky OULAINEN

Maarakennusta

Vuosikymmenien kokemuksella hoidamme maarakennus- ja maansiirtotyöt ammattitaidolla. Kalustonamme on: Volvon nykyaikaiset tela-alustaiset kaivinkoneet. Uusi 18,5T kauhanpyörittäjällä ja pikaliitännällä sekä 2006 vuosimallin 23T kallistavalla kauhalla ja pikaliitännällä. Maansiirrot hoidamme Volvo FH16(8x4) RKP automaattikasetilla. Käytössämme on myös Valmet N121(2008) traktori hydraulinen kallistava perälevy + etukauha.

 
 

Konsultointi- ja suunnittelutoimisto Keijo Veikkola Ky KONTIO

Rakennussuunnittelua, konsultointia, arkkitehtisuunnittelua

Ammattitaidolla rakennusalan konsultointi ja suunnittelu.

Sijaintikunta:Oulu
 
 

H. Järvelin Ky LIMINKA

Suomen Yrittäjien jäsen

Maansiirtotöitä, maarakennusta

Maanrakennus H. Järvelin Ky 30 vuotta! Ammattitaidolla maanrakennuspalvelut, maansiirtotyöt, kunnallistekniikka, viemäröinti, lavettikuljetukset, pyörökonetyöt, tontin pohjatyöt sekä kaivinkoneurakointi. Teemme myös maa-ainestoimituksia: hiekkaa ja mursketta. Kalustoomme kuuluu: 7 tela-alustaista kaivinkonetta ja lavettiauto. Palvelemme julkista sektoria, yrityksiä ja yksityisiä Oulun alueella: Liminka, Tyrnävä ja lähikunnat.

Toimialue:Oulu
 
 

MR-Pienrakentaminen Oy KUHMO

Rakennusliike, hirsirakentamisia

Etsitkö rakennusliikettä remonttihommiin, taloa rakentamaan tai hirsirakennusta pystyttämään? MR-Pienrakentaminen Oy on jo vuodesta 1989 palvellut rakennusliike Kuhmossa. Me remontoimme ja rakennamme sinulle toiveidesi mukaisen kodin, jossa viihdyt. Hoidamme halutessasi koko rakennusprojektin aina talon pohjatöistä rakentamiseen, maalaamiseen ja tapetointiin - avaimet käteen -periaatteella. Asennamme myös hirsiset valmispaketit, kuten mökit ja piharakennukset.

 
 

Maanrakennus E. Majava Oy RAAHE

Maarakennusta

Olemme rakentaneet Raahen seutukuntaa jo vuodesta 1964! Asiakkaiden tarpeiden kuunteleminen ja niihin reagoiminen on meille tärkeintä. Yritys kehittää toimintaansa ja päivittää kalustoansa jatkuvasti voidakseen palvella monipuolisemmin alati laajenevaa asiakaskuntaa. Ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilöstömme tekee työt kustannustehokkaasti hyödyntäen monipuolista kone- ja lisävarustevalikoimaamme. Teemme työt sopimuksen mukaan joko tuntityönä tai "avaimet käteen" kokonaisurakkana.

 
 

Eutor Oy KEMPELE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Sisustusneuvontaa

Sisustaminen on Eutor Oy:n ammattilaisten erikoisosaamista. Yritys on sisustanut asiakkaidensa koteja ja muita kohteita jo yli 20 vuoden ajan. Eutor Oy pystyy toteuttamaan asiakkailleen sisustusprojektit kokonaisratkaisuna. Asuntojen stailausten lisäksi myös rakentaminen ja saneeraus onnistuvat. Tämän lisäksi yritys tarjoaa vientikonsultointia.

 
 

Sähköpalvelu Sakari Tähtilä Ky OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Sähköurakoitsija, sähkötöitä

Sähköpalvelu Sakari Tähtilä - Sähköurakointia vuodesta 1993 alkaen. Sähköasennus, sähkösuunnittelu ja sähkötyöt yrityksille, vakuutusyhtiöille ja julkiselle sektorille. Urakkana tai tuntityönä.

Sijaintikunta:Oulu
 
 

Siivousliike A. Schroderus SOTKAMO

Siivouspalveluita

Siivouspalvelut Sotkamon ja Vuokatin talousalueella. Teen kotisiivoukset, liiketilojen siivoukset, rakennussiivoukset, toimistosiivoukset ja muuttosiivoukset ammattitaidolla ja luotettavasti. Kodin suursiivoukset, viikkosiivoukset, ikkunanpesut sopimuksen mukaan. Kysy tarjous: Arto Schroderus - 040 910 5551.

 
 

JJ-Hirsi Oy KOTILA

Rakennusliike

JJ-Hirsi on 17 vuotta rakennusalalla toiminut yritys. Palveluihimme kuuluvat mm. uudisrakentaminen, hallirakentaminen, remonttipalvelut sekä kattoremontit. Toimimme maanlaajuisesti. Ota yhteyttä: Jani Moilanen 0400 514 674, Jouni Moilanen 040 538 1200.

 
 

Koneurakointi Velj. Kurtti KÄYLÄ

Suomen Yrittäjien jäsen

Metsätöitä, maarakennusta

Maanrakennusta ja metsätöitä vuodesta 1995. Teemme puunkorjuuta ja metsänuudistuksia ammattitaidolla Kuusamon alueella. Kalustoomme kuuluu: hakkuukone, kuormatraktori, tela-alustainen kaivinkone, koneenkuljetusauto, dumpperi, pyöräkuormaaja, maansiirtoauto sekä pyörätraktori. Teemme myös raskaan kaluston ja henkilöautojen rengastyöt: renkaiden myynti, korjaus ja vannetyöt. Palveluihin kuuluu myös luvanvarainen tavaraliikenne: maa-aineskuljetus, lavettikuljetus sekä kiviainesten toimitus.

 
 

Kuusamon Pellettitehdas - Formados Oy KUUSAMO

Suomen Yrittäjien jäsen

Pellettitehdas

Pellettiehdas toimii Kuusamossa ja käyttää raaka-aineena Pohjois-Suomen sahojen sivutuotteita. Pelletti on edullinen ja ympäristöystävällinen teollisuuden sekä liikekiinteistöjen energiantuottaja! Pelletit soveltuvat erinomaisesti esim. kylpylöiden, hotellien, tehtaiden ja lämpökeskusten energian ja lämmöntuottajaksi. Pellettilämpö on myös kotimainen ja edullinen lämmitysmuoto. Välitämme myös Janfire pellettipoltimot yhteistyössä Kaarre Kone oy kanssa.

 
 

Tmi Krekilä Kimmo RAAHE

Suomen Yrittäjien jäsen

Maa-ainesten myyjä

Viljavuustarkistettua multaa sekä täytemaata toimitettuna Raahen alueelle sekä lähikuntiin. Soita 0500 161 038 ja kysy lisää!

 
 

Muuraus ja Rappaus Saarimaa Oy NIVALA

Muuraustöitä

Muurauksiin ja rappauksiin erikoistunut yritys. Palvelemme asiakkaitamme tarvittaessa koko Suomen alueella.Lue lisää palveluistamme nettisivuiltamme.

 
 

Maalausliike R. Kumpula KUUSAMO

Suomen Yrittäjien jäsen

Maalaustöitä

Tarjoamme asiakkaillemme maalauspalveluita Kuusamon seudulla. Teemme ulko ja sisämaalaukset sekä tasoitukset ammattitaidolla ja ajallaan. Palvelemme sekä yksityisiä että yritysasiakkaita.

 
 

Maanrakennus Junttila Ky KEMPELE

Suomen Yrittäjien jäsen

Maarakennusta

Maarakennus- ja maansiirtotyöt Ouluntalousalueella ammattitaidolla.

 
 

Lvi-Jale Oy LIMINKA

LVI-asennusta

LVI Jale Oy tarjoaa LVI-alan palvelut kokonaisvaltaisesti. Olemme erikoistuneet LVI-saneeraukseen. Hoidamme LVI asennukset, huollot ja korjaukset vankalla ammattitaidolla uudis- ja saneerauskohteisiin. Toimialueemme on Oulun seutu. Teemme ammattitaidolla työt niin yrityksille, yksityisille kuin julkiselle sektorillekin. Hoidamme korjausrakentamisen putkiremontit ja putkiasennukset, autamme myös kaikissa pienasennuksissa, joissa putkimiestä tarvitaan.

 
 

Sähkö-Aulis Oy PATTIJOKI

Antenniasennusta, sähköasennusta

Sähkö Aulis - sähköasennus, sähkötarkastukset ja FSM kodinturvajärjestelmät kokemuksella Raahen Seudulla. Omakotitalojen sähkötyöt, sähkösuunnittelu sekä sähkösaneeraukset kokonaisvaltaisesti tai pienasennuksina (mm. kiukaat, valaisimet, hälytysjärjestelmät). Valvontakameroiden, hälyttimien, antennien, sekä atk-verkon asennukset. Palvelen yksityisiä, taloyhtiötä sekä julkista sektoria.

 
 

Talopa Oy KUHMO

Säiliöiden huoltoa

Päätoimintamme on säiliöiden huolto, asennus, purku ja puhdistustyöt. Alalta meillä on jo yli 25 vuoden kokemus, joten olet ammattilaisen käsissä. Toimialue on pääsääntöisesti Kainuu, Pohjois-Savo mutta teemme tarvittaessa kauempanakin. Tilaukset: Kotamaa Heikki puh. 0400164464

 

« edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Rakennusoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus