:

Nostopalveluita

Nostopalveluita

Hakuehdolla nostopalveluita löytyi yhteensä 81 yritystä. Tulokset 1—20:

 

Puijon Kiinteistöpalvelu Oy KUOPIO

Kiinteistönhoitoa, nostopalveluja, maansiirtoa, maarakennusta

Palvelujamme ovat mm. kiinteistönhuolto-, siivous-, kone-, remontti-, lvi- sähkö ja kotityöpalvelut. Palvelumme kattavat nykyään myös remonttien suunnittelut, maalaustyöt, tapetoinnit, laatoitukset, matto- ja parkettityöt, kalusteasennukset, sähkötyöt, lvi- asennukset, maanrakennustyöt, viherrakentaminen ja kotityöpalvelut. Asiakkaitamme ovat Kuopion talousalueen ihmiset, kiinteistöhuollon asuin-, liike ja teollisuuskiinteistöt.

 
 

Satakunnan Nostopalvelu Oy PORI

Nostopalveluja

Omat nosturimme (25-110 tonnia), joiden lisäksi saat kauttamme suuret nosturit ja erikoiskuljetukset. Päivystystämme 24h/vrk Satakunnan Nostopalvelu Oy on tyydyttänyt maakunnan asiakkaiden nostotarpeita jo yli 25 vuotta.

Palvelu:nostopalveluja
 
 

Ranolift Oy - Raision Nostolava RAISIO

Rakennuskonevuokrausta

Nostinkonevuokraamo - Vuokraa nostolava-autoja, traileralustaisia henkilönostimia, akku- ja dieselkäyttöisiä saksinostimia ja mastonostimia. Kalustoomme kuuluvat myös alumiinitelineet, mastolavat, riipputelineet, taukovaunut, parakit, peräkärryt, varastokontit, ilmakompurat, hiekkapuhalluslaitteet, alumiinitelineet, pienrakennuskoneet ja käsityökalut. Meiltä saat vuokrattua kaikkea erikoismittalaitteista betonikalustoon asti. Henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan oikeantyyppisen nostimen.

Palvelu:nostopalvelu
 
 

Nostopalvelu Simola Oy PIISPANRISTI

Rakennuskonevuokrausta

Nostopalvelu Simola on erikoistunut nosturien ja henkilönostimien vuokraukseen. Käytössämme on nykyaikainen kalusto ja ammattitaitoinen henkilökunta.

 
 

Nosturipalvelu U Luostarinen Ky VARKAUS

Tieliikenteen tavarankuljetusta

Nosto-, kuljetus- ja nostolavapalvelujen ammattilainen jo vuodesta 1950.

Palvelu:nostopalveluja
 
 

Matts Ström Transport YTTERMARK

Nostopalveluja, tieliikenteen tavarankuljetusta

Kuljetamme ja nostamme lähes mitä tahansa minne tahansa! Tarjoamme lavettikuljetukset ja erikoiskuljetukset sekä palvelut ammattikalustolla ja ammattihenkilökunnalla ympäri Suomen.

 
 

Nosto ja Kuljetus Jani Rantanen LEMPÄÄLÄ

Vaihtolavakuljetusta, tieliikenteen tavarankuljetusta

Erilaiset vaihtolavakuljetukset sekä henkilönostot nosturilla varustetulla vaihtolavakuorma-autolla pääasiassa Pirkanmaan alueella mutta myös muualla Suomessa. SOITA JA KYSY LISÄÄ KULJETUS- JA NOSTOPALVELUISTAMME!

Palvelu:nostopalvelu
 
 

Karis Plåt och Lift KARJAA

Rakennuskonevuokrausta, maalausta

Yrityksemme suorittaa ulkomaalausta ja ulkopeltitöitä. Palveluitamme ovat maalaustyöt sekä kattotyöt. Vuokraamme nostolavat. Laajasti myös kaikki lumityöt. Toimimme Läntisellä Uudellamaalla.

Palvelu:nostopalvelut
 
 

Nostopalvelu HR-Nostot Oy PEIPOHJA

Rakennuskonevuokrausta, nostopalveluja

Harjavallassa sijaitseva Nostopalvelu HR-Nostot Oy tarjoaa ammattitaitoista nostopalvelua Satakunnan alueella niin yksityisille kuin yrityksillekin. Meillä on pitkä kokemus alalta sekä valmiudet monipuolisiin nostotöihin, oli kyseessä sitten henkilöauton nosto ojasta tai elementtien nosto rakennusten perustuksiin. Kaikenlaiset nostotyöt ovat tervetulleita, tarvittaessa voimme sopimuksesta tulla nostotöihin myös Satakunnan ulkopuolelle. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous!

Hakusana:nostopalvelu
 
 

Urakointi Heikki Åttman MENKIJÄRVI

Talonrakennusta

Rakennusliikkeemme erityisalaa on hirsimökkien nostopalvelut ja kattotuolien nostot.

Palvelu:Nostopalvelut
 
 

Nostopalvelu Haapanen Oy RAUMA

Nostopalveluja, kurottajapalveluita

Nostopalvelu Haapanen Oy on vuonna 1985 perustettu raumalainen perheyritys, jonka toiminta sai alkunsa Esa Haapasen silloisen työnantajan lopettaessa nosturien vuokrauksen ja myydessä nosturinsa pois. Yrityksen ensimmäinen nosturi oli Lokomo 331. Vuonna 1991 Marko Haapasen suoritettua ajoneuvonosturinkuljettajatutkinnon tuli yritykseen toiseksi koneeksi Lokomo 313 eli tuttavallisemmin Aku Ankka. Vuonna 2006 yritykseen hankittiin ensimmäinen kurottaja.

Palvelu:nostopalvelut
 
 

Koneurakointi Eino Hirvonen Ky JOENSUU

Maarakennusta

Monipuoliset maanrakennus alan palvelut. Myös HIAB-nostot sekä kappaletavarakuljetukset.

Palvelu: nostopalvelu
 
 

S & P Kuljetus ja Kone Oy SASTAMALA

Maarakennusta

S & P Kuljetus ja Kone on Pirkanmaalla ja muualla etelä-Suomessa toimiva maanrakennus- ja kuljetusyritys.#Tutustu palveluihimme ja kalustoomme kotisivuillamme oheisen linkin kautta.

Palvelu:nostopalvelu
 
 

Kurottajapalvelu Paaso-Rantala VILLÄHDE

Kaivuutöitä, nostopalveluja

Käytössäni on nosturi (kurottaja). Pystyn nostamaan kalusteet, koneet, rakennustarvikkeet, komponentit, putket sekä ilmastointilaitteet. Teemme nostotyöt kaiken kattavasti, ympäripyörivällä kurottajalla 25 m korkeuteen. Trukkihaarukoilla tai -kauhoilla nostot kapeistakin paikoista. Hoidamme myös pihojen ja asfalttialueiden harjaukset. Palveluihin kuuluvat myös trukkipalvelut! Toiminta-alue on Päijät-Häme.

 
 

Nostokorpi Oy ISOKYRÖ

Talonrakennusta

Nostokorpi Oy toimii rakennusalan yrityksenä Isokyrössä, mutta tarjoaa palvelujaan valtakunnallisesti. Olemme erikoistuneet elementtiasennuksiin ja nostopalveluihin.

Palvelu:Nostopalvelut
 
 

Janneniska Oy VANTAA

Nostopalveluja

 
 

E. Helaakoski Oy RAAHE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Nostopalveluja

 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Rakennusoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus