:

Maa-ainesten myyjät

Maa-ainesten myyjät

Hakuehdolla maa-ainesten myyjät löytyi yhteensä 8 yritystä.

Jussila Group Oy II

Suomen Yrittäjien jäsen

Maa-ainesten myyjä, vesirakentamista, maarakennusta

Jussila Group Oy - Kaikki maanrakennusalan palvelut kokonaistoimituksena yksityisille rakentajille sekä yrityksille. Maanrakentamisessa teemme talojen pohjat, pihatyöt, tiet ja niiden kunnostukset. Yrityksellämme on omia maa-ainesalueita, joista toimitamme maa-aineksia. Vesirakentamiseen kuuluvat satamatyöt, ruoppaukset, kauneuspadot ja rantojen suojaustyöt. Erikoistyöalana on vanhojen rakennusten purkaminen ja purkumateriaalien kierrättätys ja jatkojalostus.

 
 

Tmi Krekilä Kimmo RAAHE

Suomen Yrittäjien jäsen

Maa-ainesten myyjä

Viljavuustarkistettua multaa sekä täytemaata toimitettuna Raahen alueelle sekä lähikuntiin. Soita 0500 161 038 ja kysy lisää!

Palvelu:maa-ainesten toimitus, maa-ainesten myynti
 
 

Satusepeli Oy VANTAA

Maa-ainesten myyjä

Yrityksemme toimialana on kunnallistekninen kunnossapito sekä kivi- ja maa-ainesten myynti ja jakelu eri vuodenaikojen erityistarpeet huomioiden. Talvella Satusepelin yritystoiminnan pääpaino on liukkaudenestossa esim. hiekoitussepelin toimitukset, kesällä etupäässä viher- ja talonrakennukseen tarvittavien kivi- ja maa-ainesten toimituksissa. Hiekoitussepelissä meiltä tilaavat esimerkiksi kiinteistönhuoltoyhtiöt, kunnat ja kaupungit.

 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Rakennusoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus