Mökkitalkkari

Mökkitalkkari

Hakuehdolla mökkitalkkari löytyi yhteensä 18 yritystä.

Jokivarren Kylätalkkari TORNIO

Kiinteistönhoitoa, talonmiespalveluita

Jokivarren Kylätalkkari tarjoaa talonmiespalveluita kodin ja pihan kunnossapitoon Torniossa kaikille tarvitseville: Omakotiasujille, mökkiläisille, perheille, ikäihmisille jne. Palveluitani mm. mökkitalkkarointi, taimikonhoito, pihatyöt, pihapuiden kaato, kantojyrsintä. Asennus- ja korjaustyöt sisällä ja ulkona; kuten kalusteasennukset, listoitukset, maalaukset. Pienet rakennelmat ja purkutyöt; kuten huoltomaalaukset, piharakennusten kunnostus ja terassin huolto.

Aihepiiri:mökkitalkkari
 
 

Satakunnan Viherpalvelu Oy PORI

Viherrakennusta, alueiden rakentamista, piharakentamista

Satakunnan Viherpalvelu Oy - viherrakentamisen ammattilainen. Satakunnan Viherpalvelu Oy on porilainen vuonna 1986 perustettu kokonaisvaltaista viherrakentamista ja maisemointia suorittava yritys. Asiakkainamme ovat rakennusliikkeet, päiväkodit, sairaalat, kaupungit, taloyhtiöt, yritykset sekä yksityiset tahot. Satakunnan Viherpalvelu Oy on Viheraluerakentajat ry:n jäsen. Katso lisätietoa palveluistamme kotisivuiltamme!

Palvelu:mökkitalkkari
 
 

Luonnonpuu POSIO

Mökkien huoltoa

Huolettomia lomapäiviä. Luonnonpuu tarjoaa monipuoliset mökkiläispalvelut Posion alueella. Palvelemme loma-asujat ja paikalliset polttopuuhuollosta pihatöihin ja mökkien kunnostukseen. Polttopuutoimitukset tilauksesta.

Hakusana:mökkitalonmiehet
 
 

V. Sander Oy LOHJA

Kiinteistönhuoltoa, mökkitalonmies, remonttipalveluita

V.Sander - Ammattitaidolla ja luotettavasti pienimuotoiset rakennustyöt, mökkitalkkaripalvelut ja kiinteistöhuoltopalvelut Lohjalla ja sen ympäristökunnissa. Mökkitalkkari palvelee sinua mökin kunnostuksessa, remontoinnissa ja huoltotöissä. Palveluihin kuuluu; mökin korjaus ja saneeraus, pihatyöt, metsätyöt, puiden kaato ja pilkkominen, polttopuiden teko, puunkorjuu, lumityöt, haravointi, nurmikon ja pensasaidan leikkaus, metsän ja vesakon raivaus, viheristutus, katon ja räystäskourun puhdistus.

Yhteystiedot: Mökkitalkkari - Mökkitalonmies - Puutarhuri - Maalari, Vahur Sander
040 128 9672

 
 

AM-Helpapu Tmi SIVAKKAVAARA

Kiinteistönhoitoa, mökkitalonmies

Osaavaa ja luotettavaa palvelua Koillis-Savossa. Tuotan luotettavaa ja joustavaa palvelua maaseutuyrityksille, metsäomistajille keskeisiä työ- ja lomituspalveluja sekä yksityisille ja yrityksille mökki- ja kiinteistöpalvelua päivittäisiin ja kausiluontaisiin töihin. Tarvittaessa toimintaa kehitetään tarpeen ja kysynnän mukaan. Lisätietoa löydät vielä kotisivuilta.

Palvelu:mökkitalkkari
 
 

Olli Bertling PITKÄJÄRVI

Remonttiyritys, uudisrakentamista

Saat meiltä uudisrakentamisen, remontointi- ja saneeraustyöt, pihatyöt, kiinteistönhoidon ja mökkitalkkaripalvelut vuosien kokemuksella! Päätoimialueemme on Somero, mutta sopimuksen mukaan teemme töitä muuallakin mm. Turussa, Forssassa, Loimaalla ja Ypäjällä.

Palvelu:mökkitalkkari
 
 

Turasell VÄSTILÄ

Suomen Yrittäjien jäsen

Mökkitalonmies

Soita Turasell kun tarvit mökkitalkkaria, pientä remonttia tai korjausta esim. terassintekijää, laiturille tekijää, aidalle tekijää, kesämökin maalaria tai muuta pientä maalaustyötä tekevää kirvesmiestä. Pienkoneiden korjaajaa esim. ruohonleikkurit ja moottorisahat sekä kaikenlaisien koneiden korjaajaa. Paulilta saat apua moneen hommaan mitä et itse tee.

Palvelu:mökkitalkkari
 
 

Mökkihuolto Dyster PUUMALA

Mökkitalonmies

Mökkien huoltotyöt, mökkitalkkari sekä uudisrakentaminen ja remontointi kauttani. Teen lumi- ja pihatyöt, polttopuut ja tarkistuskierrokset. Kalustostani löytyvät mm. traktori, alueaura ja lumilinko. Toimin ensisijaisesti Etelä-Savon ja Etelä-Karjalan talousalueilla

Palvelu:mökkitalkkari
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Rakennusoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.