Mökkitalkkari

Mökkitalkkari

Hakuehdolla mökkitalkkari löytyi yhteensä 19 yritystä.

V. Sander Oy LOHJA

Kiinteistönhuoltoa, mökkitalonmies, remonttipalveluita

V.Sander - Ammattitaidolla ja luotettavasti pienimuotoiset rakennustyöt, mökkitalkkaripalvelut ja kiinteistöhuoltopalvelut Lohjalla ja sen ympäristökunnissa. Mökkitalkkari palvelee sinua mökin kunnostuksessa, remontoinnissa ja huoltotöissä. Palveluihin kuuluu; mökin korjaus ja saneeraus, pihatyöt, metsätyöt, puiden kaato ja pilkkominen, polttopuiden teko, puunkorjuu, lumityöt, haravointi, nurmikon ja pensasaidan leikkaus, metsän ja vesakon raivaus, viheristutus, katon ja räystäskourun puhdistus.

Yhteystiedot: Mökkitalkkari - Mökkitalonmies - Puutarhuri - Maalari, Vahur Sander
040 128 9672

 

Maken Rakennus- ja Huoltopalvelu JAURAKKAJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Saneerauskorjausta, teollisuusrakennusta, mökkien huoltoa, rakennusliike

Rakennusliike Maken Rakennus- ja Huoltopalvelu on toiminut vuodesta 2007. Meillä on vahva osaaminen jo yli 20 vuoden ajalta eri rakennuskohteista mm. mökit,omakotitalot ja nykyisin myös isommat rakennusprojektit kuten rivitalorakentaminen ja teollisuushallit. Teemme myös rakennuskorjausta ja saneerausta asiakkaan toiveitten mukaisesti eri kohteisiin.Palveluihimme kuuluu myös "mökkitalkkari" palvelu eli huollamme,remontoimme,lumityöt ja tarkistuskäynnit asiakkaan toiveitten mukaan.

Hakusana:Mökkitalkkari
 
 

Satakunnan Viherpalvelu Oy PORI

Piharakentamista, alueiden rakentamista, viherrakennusta

Satakunnan Viherpalvelu Oy - viherrakentamisen ammattilainen. Satakunnan Viherpalvelu Oy on porilainen vuonna 1986 perustettu kokonaisvaltaista viherrakentamista ja maisemointia suorittava yritys. Asiakkainamme ovat rakennusliikkeet, päiväkodit, sairaalat, kaupungit, taloyhtiöt, yritykset sekä yksityiset tahot. Satakunnan Viherpalvelu Oy on Viheraluerakentajat ry:n jäsen. Katso lisätietoa palveluistamme kotisivuiltamme!

Palvelu:mökkitalkkari
 
 

Jämpti Timpuri Ky IKAALINEN

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennusta, rakennusliike

Jämpti Timpuri Ky on Esa Aholan Ikaalisista käsin toimiva rakennusalan yritys. Teen vankalla ammattitaidolla kaikki rakennusalan työt kuten remontit, laatoitukset, keittiöremontit, saunaremontit, mökkien rakentamiset, tapetoinnit, kylpyhuoneen remontoinnit (VTT-sertifikaatti) ja uudisrakentamiset niin yksityisille kuin yrityksille. Toimialueeseeni kuuluu koko Pirkanmaa eli Tampere ympäristökuntineen. Soita ja kysy lisää! Muista myös kotitalousvähennys.

Palvelu:mökkitalkkari - palvelut
 
 

AM-Helpapu Tmi SIVAKKAVAARA

Kiinteistönhoitoa, mökkitalonmies

Osaavaa ja luotettavaa palvelua Koillis-Savossa. Tuotan luotettavaa ja joustavaa palvelua maaseutuyrityksille, metsäomistajille keskeisiä työ- ja lomituspalveluja sekä yksityisille ja yrityksille mökki- ja kiinteistöpalvelua päivittäisiin ja kausiluontaisiin töihin. Tarvittaessa toimintaa kehitetään tarpeen ja kysynnän mukaan. Lisätietoa löydät vielä kotisivuilta.

Palvelu:mökkitalkkari
 
 

Olli Bertling PITKÄJÄRVI

Uudisrakentamista, remonttiyritys

Saat meiltä uudisrakentamisen, remontointi- ja saneeraustyöt, pihatyöt, kiinteistönhoidon ja mökkitalkkaripalvelut vuosien kokemuksella! Päätoimialueemme on Somero, mutta sopimuksen mukaan teemme töitä muuallakin mm. Turussa, Forssassa, Loimaalla ja Ypäjällä.

Palvelu:mökkitalkkari
 
 

MökkitalkKari Jalonen SASTAMALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Mökkitalonmies

Mökkitalkkarin työt, kodinremontointi, pihapuiden kaadot, nurmikoiden leikkaukset ja kaikki tältä väliltä kuuluvat palvelu valikoimaani. Toiminta alue Sastamala ja Pirkanmaa. Ota yhteyttä rohkeasti ja pyydä tarjous niin saat mielyttävän vastauksen tarjoukseesi. Muista myös hyödyntää kotitalousvähennys.

 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Rakennusoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.