:

Konevuokraus

Konevuokraus

Hakuehdolla konevuokraus löytyi yhteensä 32 yritystä. Tulokset 1—20:

Cramo Finland Oy VANTAA

Rakennuskonevuokrausta

Cramolta voit vuokrata erilaiset koneet ja laitteet, sekä siirtokelpoiset tilat. Tarjoamme myös monia muita rakentamiseen liittyviä palveluita, kuten kosteudenhallintaa, kuivaus- ja lämmityspalveluita, sekä julkisivupalveluita. Kotisivultamme löydät kätevästi tiedot lähimmästä toimipisteestä ja teet vuokrauskyselyn. Tervetuloa Cramoon, johtavaan eurooppalaiseen palveluntarjoajaan!

Palvelu:konevuokraus
 
 

MaxiService HÄMEENKOSKI

Kiinteistönhoitoa, maarakennusta

Kone ja Kuljetus Maxi Oy tarjoaa maarakennusalan palvelut, nostotyöt, vihertyöt, kivityöt, kuljetuspalvelut sekä mullat, luonnonkivet, sorat ja murskeet tarvittaessa pihaan toimitettuna. Aputoiminimemme MaxiService tarjoaa ympärivuotista kiinteistänhuoltoa sisältäen auraukset, hiekoitukset, lumenajoa sekä pihanhoitoa. Meiltä löytyvät myös vuokrakoneet omiin projekteihisi sekä teemme puunkaatoja ja kaivohuoltoa.

Palvelu:konevuokraus
 
 

Rakennuspalvelu M. Kallioinen Oy ULVILA

Rakennusliike, talonrakennusta

Rakentamista vankalta pohjalta. Rakennuspalvelu M. Kallioinen on vuonna 1997 perustettu rakennusalan yritys, joka muutettiin osakeyhtiöksi vuonna 2002. Palveluihimme kuuluu mm. korjausrakentaminen, asuntorakentaminen, julkisten rakennusten uudis- ja saneeraustyöt, linjasaneeraukset LVIS, vesivahinkojen korjaustyöt sekä palovahinkojen korjaustyöt. Toimimme Satakunnan alueella useassa eri kohteessa. Katso lisätietoa kotisivuiltamme!

Palvelu:konevuokraus
 
 

Ranolift Oy - Raision Nostolava RAISIO

Rakennuskonevuokrausta

Nostinkonevuokraamo - Vuokraa nostolava-autoja, traileralustaisia henkilönostimia, akku- ja dieselkäyttöisiä saksinostimia ja mastonostimia. Kalustoomme kuuluvat myös alumiinitelineet, mastolavat, riipputelineet, taukovaunut, parakit, peräkärryt, varastokontit, ilmakompurat, hiekkapuhalluslaitteet, alumiinitelineet, pienrakennuskoneet ja käsityökalut. Meiltä saat vuokrattua kaikkea erikoismittalaitteista betonikalustoon asti. Henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan oikeantyyppisen nostimen.

Palvelu:konevuokraus
 
 

Kotkan Kiinteistöpalvelu KOTKA

Kiinteistönhoitoa

Kiinteistönhuollon ammattilainen

Palvelu: konevuokraus
 
 

Konetyö Loukkumäki UURAINEN

Purkutöitä, maarakennusta, maarakennuskoneiden vuokrausta

Konetyö Loukkumäki - Teemme pääasiassa rakennusten purkutyöt, purkusiivoukset, purkujätteen kierrätyksen, maanrakennustyöt 1.8 tonnin kumitelakoneella sekä maarakennuskoneiden vuokrausta. Vuokraamme: maantiivistäjät, kaivinkoneet sekä kuormaajat. Palvelemme Jyväskylän pohjoispuolella. Toimialue:Jyväskylä - Uurainen - Äänekoski - Saarijärvi. Soita 0400 746 657 ja kysy lisää!

Palvelu:konevuokraus
Toimialue:konevuokraamo
 
 

Karis Plåt och Lift KARJAA

Rakennuskonevuokrausta, maalausta

Yrityksemme suorittaa ulkomaalausta ja ulkopeltitöitä. Palveluitamme ovat maalaustyöt sekä kattotyöt. Vuokraamme nostolavat. Laajasti myös kaikki lumityöt. Toimimme Läntisellä Uudellamaalla.

Palvelu:konevuokraus
 
 

TM-Rent Oy VALKEAKOSKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Konevuokrausta

TM-Rent on vuonna 2010 perustettu maanrakennuslaitteiden vuokraaja, joka toimii koko suomen alueella. Kalustomme on monipuolista ja pyrimme löytämään asiakkaalle aina sopivan vaihtoehdon jatkuvasti laajenevasta kone-ja lisälaitevalikoimasta.

Palvelu:konevuokraukset, konevuokraus
 
 

Minikone Oy VANTAA

Rakennuskonevuokrausta

Minikone Oy vuokraa kaivukoneet, kuormaajat ja jyrät Helsingin seudulla ja koko Uudenmaan alueella. Asiakaskuntaamme kuuluvat toimialueemme isot ja pienet rakennus- ja maanrakennusalan yrittäjät ja yritykset. Vuokraamme asiakkaillemme laadukkaita ja varmatoimisia maansiirtokoneita laidasta laitaan: kaivukoneita, kuormaajia, jyriä, Bobcatejä, maantiivistimiä, kaivureita, runko-ohjattuja kuormaajia sekä kumipyöräjyriä. Meiltä saat tarvittaessa myös työkoneiden kuljetuspalvelut - pyydä tarjous!

Palvelu:konevuokraamo, Konevuokraus
 
 

Konevuokraamo Vuokraava Oy ESPOO

Konevuokrausta

Yhteystiedot: Konevuokraamo Vuokraava Oy, Espoo - Tapiola
09-455 3600
09-466 382 (fax)

Konevuokraamo Vuokraava Oy, Kirkkonummi
09-849 3340

Konevuokraamo Vuokraava Oy, Lohja
019-322 393

 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Rakennusoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus