Imurin varaosat

Imurin varaosat

Hakuehdolla imurin varaosat löytyi yhteensä 4 yritystä.

IKH Oulu OULU

Traktorin varaosia, työasuja, työkaluja

IKH-Oulu palvelee kattavasti ammattilaisia ja harrastajia kaikissa työkalutarpeissaan. Valikoimissa on mm. käsi- ja sähkötyökalut, paineilmalaitteet, kompressorit, painepesurit, hitsauslaitteet. Toimintaamme kuuluu luotettavat merkit, laatu ja asiantunteva palvelu. Edustamiamme merkkejä ovat mm. Hitachi, Milwaukee ja Mega. Kone- ja traktorimiehille tarjoamme kattavan varaosa– ja tarvikevalikoiman. Traktorin varaosia on yli 2000 traktorimalliin. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia.

Aihepiiri:Työkalu Ja Varaosa Oy Oulu
Tuote:traktorin varaosat ja tarvikkeet, imurit
 

Ylöjärven Pienkone Oy YLÖJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Työvaatteita, puutarhakoneita, moottorisahoja, pienkoneiden korjausta, ruohonleikkureita, pienkonehuolto

Meiltä laadukkaat koneet ja tarvikkeet sekä harraste- että ammattikäyttöön. Koneet luovutamme aina koottuina ja käyttövalmiina. Meiltä myös varaosat ja huoltopalvelut. Tuotevalikoimassamme mm: moottorisahat, raivaussahat, trimmerit, ruohonleikkurit, ajoleikkurit, pensasleikkurit, oksasilppurit, puutarhajyrsimet, lumilingot, agrekaatit, vesipumput, Automower, turva-asut ja varusteet.

Palvelu:lehti imuri käytetty, varaosat
 
 

Puzair Service Oy VANTAA

LVI-asennusta

Miksi keskuspölynimuri? Keskuspölynimuri on nykypäivänä yhä useamman rakentajan ja remontoijan ensimmäinen ja itsestäänselvä valinta. Ei enää hankalasti vaihdettavia pölypusseja, perässävedettäviä imureita, pahaa hajua tai lyhyitä johtoja. Jokainen Puzer-keskuspölynimurijärjestelmä asennetaan juuri sinun tarpeisiin sopiviksi. Ammattilaispuolelle räätälöimme asiakkaan tarpeen mukaan omat järjestelmät

Hakusana:keskuspölynimuri uusimaa, keskuspölynimurin varaosat, keskuspölynimuri asennus, keskuspölynimuri huolto, keskuspölynimuri varaosat, imuri, keskuspölynimuri Helsinki, keskuspölynimuri Espoo, pölynimurit, keskuspölynimuri järjestelmät, Keskuspölynimuri
 
 

Erkki Hämäläinen VUORENTAUSTA

Suomen Yrittäjien jäsen

Imureita, teollisuusimureita

Tmi Erkki Hämäläinen EUROVAC teollisuusimurit - Huolto, myynti, asennus ja varaosat - Pirkanmaa, Tampere alue. Keskussiivousjärjestelmät, lastunpoistojärjestelmät, Hurricane hienonpölynimurit, Eurovac 53 tynnyri-imurit, Blue Line erikoisimurit, Eurofilter suodatin ja pölynpoistolaitteet, purunpoistolaitteet, kontti-imurit, keskuspölynimurit ja paineilmaimurit. EUROVAC teollisuusimuri: kestävää laatua ja imutehoa siivoukseen ja ilman puhdistukseen. Esim. Teollisuus-, rakennus-, konepaja-aloille.

Palvelu:imurin varaosat, Imurit
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Rakennusoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.