:

Ilmastointihuoltoa

Ilmastointihuoltoa

Hakuehdolla ilmastointihuoltoa löytyi yhteensä 35 yritystä. Tulokset 1—20:

AA-Pintarakennus Oy TURKU

Rakennusliike, ilmastointihuoltoa, remonttipalveluita

Olemme täyden palvelun rakennusliike Turun seudulla. Olemme erikoistuneet toimitilasaneerauksiin, mutta teemme kaikki remonttityöt 15 vuoden vankalla kokemuksella ja ammattitaisolla. Teemme myös ilmanvaihtotyöt, ilmanvaihtokoneiden huollot, ilmanvaihdon puhdistukset, mittaukset ja säädöt. Lähtökohtana meillä on aina tyytyväinen asiakas, johon pyrimme toteuttamalla asiakkaiden toiveita, pysymällä sovitussa aikataulussa ja työn laadulla.

 

Ab NY-JA Sotnings- och fastighetsservice Oy (på svenska) UUSIKAARLEPYY

Suomen Yrittäjien jäsen

Ilmastointia, ilmastointihuoltoa, ilmastointiasennusta

NY-JA från Nykarleby har verkat under 40 år inom ventilationsbranschen. Vi har specialiserat oss på ventilationsrengöring, sotning och torrisblästring. Vi erbjuder även jonisering av inneluften. Ventilationsrengöringar utförs med sakkännedom och lång erfarenhet. Utrustningen är mycket modern. En stor del har hämtats från Sverige där man hunnit betydligt längre inom branschen. Sotningsområdet: Larsmo, Jakobstad, Nykarleby, Vörå, Korsholm, Vasa, Korsnäs, Närpes.

 

Ab NY-JA Sotnings- och fastighetsservice Oy UUSIKAARLEPYY

Suomen Yrittäjien jäsen

Ilmastointia, ilmastointihuoltoa, ilmastointiasennusta

NY-JA on 40 vuotta ilmastointialalla toiminut yritys Uudessakaarlepyyssä. Olemme erikoistuneet ilmastointiin, nuohoukseen sekä kuivajääpuhallukseen. Tarjolla myös sisäilman ionisointia. Ilmastointipuhdistukset suoritetaan vankalla kokemuksella. Käytössämme lisäksi nykyaikaiset varusteet joista suurin osa tuotettu Ruotsista, jossa alan kehitys on huippuluokkaa. Nuohous alueella: Luoto, Pietarsaari, Uusikaarlepyy, Vöyri, Mustasaari, Vaasa, Korsnäs, Närpiö.

Palvelu:ilmastointihuolto
 
 

Nuohoojamestari Veli-Matti Heinonen LOHJA

Ilmastointihuoltoa

Yli neljännesvuosisadan kokemuksella kaikenlaiset ilmastointialan huollot ja puhdistukset Etelä-Suomen alueella. Työkohteitamme ovat kunnissa ja kaupungeissa esim. sairaalat, koulut, päiväkodit, toimistot, virastotalot ja muut julkiset rakennukset. Toiminta-alueena Tammisaari -Porvoo -Lohja -Espoo -Vantaa -Helsinki -Kirkkonummi. Soita ja kysy tarkemmin!

 
 

Ilmastointi Nikkinen ESPOO

Ilmastointihuoltoa, ilmastointitöitä

Olemme erikoistuneet ilmanvaihtojärjestelmän mittaus- ja säätötöihin. Teemme myös kanavistojen tiiveyskokeet ja ilmanvaihtolaitteiden huollot. Palvelemme rakennusliikkeitä, lvi-urakoitsijoita, isännöintitoimistoja, huoltoyhtiöitä sekä julkisia laitoksia uudellamaalla. Voit myös ottaa yhteyttä kotisivun kautta yhteydenotto lomakkeella.

 
 

JIM Vesi- ja lämpöasennus Oy KOTKA

LVI-asennusta

LVI-alan työt luotettavasti ja asiantuntevasti Kotkan, Haminan ja Pyhtään seudulla yrityksille ja yksityisille. Myös öljy- ja kaasupoltinasennukset ja -huollot!

Palvelu:ilmastointihuolto
 
 

Ilmastointihuolto ja -mittaus A. Hämäläinen IMATRA

Ilmastointihuoltoa, LVI-asennusta

Palvelemme yksityisiä, yrityksiä ja julkista sektoria, kun tarvitsette ilmankäsittelylaitteita. Teemme myös ilmastointimittauksia ja ilmastointilaitteiden säätöjä.

Palvelu:Ilmastointihuolto
 
 
 
 
 
 

Ilmapojat Oy HÄMEENLINNA

Ilmastointihuoltoa

 
 
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Rakennusoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus