Ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus

Ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus

Hakuehdolla ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus löytyi yhteensä 10 yritystä.

Pirkanmaan Nuohouspalvelu Oy YLÖJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Nuohousta

Olemme Pirkanmaalla (Tampere - Ylöjärvi - Hämeenkyrö - Kyröskoski - Ikaalinen - Nokia - Lempäälä - Kangasala - Pälkäne - Valkeakoski - Akaa) toimiva nuohousalan yritys. Palveluihimme kuuluvat ilmanvaihtolaitosten puhdistukset, desinfioinnit ja säädöt sekä ilmanvaihdon säädöt ja - puhdistukset että öljypoltin huollot ja öljypoltin työt. Puhdistamme myös keskuslämmityskattilat. KYSY LISÄÄ PUHDISTUSPALVELUISTAMME!

Palvelu:ilmastointikanavien puhdistus, ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus, ilmanvaihdon puhdistus
 

AA-Pintarakennus Oy TURKU

Rakennusliike, ilmastointihuoltoa

Olemme täyden palvelun rakennusliike Turun ja lähikuntien alueella sekä myös Turun saaristossa. Teemme ammattitaidolla ja 15 vuoden vankalla kokemuksella kaikki saneeraukset, korjaus- ja muutosrakentamiset. Ilmanvaihdon puhdistukset, mittaukset ja säädöt. Ilmanvaihtokoneiden huollot, ilmanvaihtotyöt. Lähtökohtana meillä on aina tyytyväinen asiakas, johon pyrimme toteuttamalla asiakkaiden toiveita, pysymällä sovitussa aikataulussa ja työn laadulla.

Palvelu:ilmastointikanavien puhdistus, ilmanvaihtokanavien puhdistus, ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus, ilmastointijärjestelmien puhdistus, keittiöiden rasvakanavien puhdistus
Tuote:ilmanvaihtojärjestelmät
 
 

Suomen ilmastointi ja savunpoisto Oy MUURAME

Ilmastointikanavien puhdistus

Ilmanvaihtojärjestelmien valtakunnalliset puhdistukset, tarkastukset, mittaukset ja huollot. Savunpoistojärjestelmien valtakunnalliset huollot, korjaukset ja rakentaminen.

Palvelu:puhdistus, ilmastointikanavien puhdistus, ilmanvaihtojärjestelmä
 
 

Airvisio KEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Ilmanvaihtoa, teknistä testausta, lvi

Airvisio - Terveellistä, turvallista ja viihtyisää sisäilmaa. Tuotamme palveluita kiinteistöjen ilmanvaihdon huoltoon, kunnossapitoon, muutostöihin, suunnitteluun ja toteututuksiin liittyen. Kohteenamme ovat lähinnä suuret kiinteistöt, kuten kauppakeskukset ja teollisuuskohteet, mutta hoidamme myös pienempiä kohteita valtakunnallisesti. Kauttamme asiantuntijapalvelut, tilanneselvitykset, ilmamäärien mittaus, säätö ja muutostyöt sekä määräaikaishuollot.

Hakusana:ilmanvaihtojärjestelmien huolto, ilmanvaihtokanavien puhdistus
 
 

Merilapin Ilmastointipalvelu Oy KEMI

Ilmastointitöitä, lvi

Merilapin Ilmastointipalvelu Oy - Ilmastointiasennus, ilmanvaihtolaitteet, huolto, säätö ja mittaukset sekä suodatinpalvelu. Olemme Kemiläinen yritys ja teemme ilmastointiurakointia liike-, teollisuuslaitoksille sekä omakotitalouksille Lapin Läänin alueella. Palvelemme myös uudisrakentajia. Huollot, asennus ja suodattimet merkkiriippumattomasti. Rakennuspeltiöinä peltien kanttaus ja leikkaus: piipunpellit, ikkunapellit ja kynnyspellit.

Palvelu:ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus
 
 

Good Air OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Ilmanvaihtoa, ilmastointilaitteiden puhdistuksia

Yhteystiedot: Good Air, Tilaa ilmanvaihtokanavien puhdistus
0400 511 359

 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Rakennusoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.