Ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus

Ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus

Hakuehdolla ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus löytyi yhteensä 9 yritystä.

AA-Pintarakennus Oy TURKU

Rakennusliike, ilmastointihuoltoa, remonttipalveluita

Olemme täyden palvelun rakennusliike Turun seudulla. Olemme erikoistuneet toimitilasaneerauksiin, mutta teemme kaikki remonttityöt 15 vuoden vankalla kokemuksella ja ammattitaisolla. Teemme myös ilmanvaihtotyöt, ilmanvaihtokoneiden huollot, ilmanvaihdon puhdistukset, mittaukset ja säädöt. Lähtökohtana meillä on aina tyytyväinen asiakas, johon pyrimme toteuttamalla asiakkaiden toiveita, pysymällä sovitussa aikataulussa ja työn laadulla.

Palvelu:ilmastointikanavien puhdistus, keittiöiden rasvakanavien puhdistus, ilmastointijärjestelmien puhdistus, ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus, ilmanvaihtokanavien puhdistus
Tuote:ilmanvaihtojärjestelmät
 

Pirkanmaan Nuohouspalvelu Oy YLÖJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Nuohousta

Olemme Pirkanmaalla (Tampere - Ylöjärvi - Hämeenkyrö - Kyröskoski - Ikaalinen - Nokia - Lempäälä - Kangasala - Pälkäne - Valkeakoski - Akaa) toimiva nuohousalan yritys. Palveluihimme kuuluvat ilmanvaihtolaitosten puhdistukset, desinfioinnit ja säädöt sekä ilmanvaihdon säädöt ja - puhdistukset että öljypoltin huollot ja öljypoltin työt. Puhdistamme myös keskuslämmityskattilat. KYSY LISÄÄ PUHDISTUSPALVELUISTAMME!

Palvelu:ilmastointikanavien puhdistus, ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus, ilmanvaihdon puhdistus
 

Good Air OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Ilmanvaihtoa, ilmastointilaitteiden puhdistuksia

Good Airin - Puhtaan sisäilman puolesta. Ilmanvaihtokanavien puhdistukset ja säädöt kokemuksella ja varmuudella. Pitkänlinjan ammattitaito sekä uusi kalustomme takaavat aina taatun työtuloksen. Toimialueemme: Pohjois-Pohjanmaa, Etelä-Lappi, Keski-Pohjanmaa. Teemme ilmastointikanavien ja ilmanvaihtokoneiden puhdistukset mm. Oulu, Kemi - Tornio, Raahe, Oulainen, Ylivieska, Kokkola, Pudasjärvi alueella.

Palvelu:ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus, Ilmastointikanavien puhdistus, Huippuimurin puhdistus, talotuulettimien puhdistus, IV-koneen puhdistus, ilmanvaihtokoneiden puhdistukset, Ilmastoinnin puhdistus, ilmanvaihtokanavien puhdistus, IV kanavien puhdistus, Liesituulettimen puhdistus, Venttiilien puhdistus
Kohderyhmä:omakotitalon ilmanvaihtokanavien puhdistus
Yhteystiedot: Good Air, Tilaa ilmanvaihtokanavien puhdistus
0400 511 359

 
 

Suomen ilmastointi ja savunpoisto Oy MUURAME

Ilmastointikanavien puhdistus

Ilmanvaihtojärjestelmien valtakunnalliset puhdistukset, tarkastukset, mittaukset ja huollot. Savunpoistojärjestelmien valtakunnalliset huollot, korjaukset ja rakentaminen.

Palvelu:ilmastointikanavien puhdistus, ilmanvaihtojärjestelmä
 
 

Airvisio Oy KEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Ilmanvaihtoa, teknistä testausta, lvi

Airvisio - Terveellistä, turvallista ja viihtyisää sisäilmaa. Tuotamme palveluita kiinteistöjen ilmanvaihdon huoltoon, kunnossapitoon, muutostöihin, suunnitteluun ja toteututuksiin liittyen. Kohteenamme ovat lähinnä suuret kiinteistöt, kuten kauppakeskukset ja teollisuuskohteet, mutta hoidamme myös pienempiä kohteita valtakunnallisesti. Kauttamme asiantuntijapalvelut, tilanneselvitykset, ilmamäärien mittaus, säätö ja muutostyöt sekä määräaikaishuollot.

Hakusana:ilmanvaihtojärjestelmien säätö, ilmanvaihtojärjestelmän huolto, ilmanvaihtokanavan puhdistus
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Rakennusoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.