Ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus

Ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus

Hakuehdolla ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus löytyi yhteensä 10 yritystä.

Pirkanmaan Nuohouspalvelu Oy YLÖJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Nuohousta

Olemme Pirkanmaalla (Tampere - Ylöjärvi - Hämeenkyrö - Kyröskoski - Ikaalinen - Nokia - Lempäälä - Kangasala - Pälkäne - Valkeakoski - Akaa) toimiva nuohousalan yritys. Palveluihimme kuuluvat ilmanvaihtolaitosten puhdistukset, desinfioinnit ja säädöt sekä ilmanvaihdon säädöt ja - puhdistukset että öljypoltin huollot ja öljypoltin työt. Puhdistamme myös keskuslämmityskattilat. KYSY LISÄÄ PUHDISTUSPALVELUISTAMME!

Palvelu:ilmastointikanavien puhdistus, ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus, ilmanvaihdon puhdistus
 

Suomen ilmastointi ja savunpoisto Oy MUURAME

Ilmastointihuoltoa

Ilmanvaihtojärjestelmien valtakunnalliset puhdistukset, tarkastukset, mittaukset ja huollot. Savunpoistojärjestelmien valtakunnalliset huollot, korjaukset ja rakentaminen.

Palvelu:puhdistus, ilmastointikanavien puhdistus, ilmanvaihtojärjestelmä
 

LVI-Palvelu Pitkälä Oy OULUNSALO

Lvi-huoltoa, LVI-palveluita, LVI-urakointia

LVI-Palvelu Pitkälä Oy on Oulun talousalueella toimiva LVI-alan yritys. Palvelemme niin yksityis- kuin yritysasiakkaita kaikissa lämpöön, veteen ja ilmastointiin liittyvissä asioissa. Tavoitteenamme on olla Oulun alueen paras kokonaisvaltaisesti palveleva LVI-yritys. Teemme joka päivä huolellisesti ja ahkerasti töitä lunastaaksemme tuon tavoitteemme mukaisen lupauksen - asiakkaidemme hyväksi! Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä!

Hakusana:ilmanvaihtojärjestelmät
Palvelu:ilmanvaihtokanavien puhdistukset ja säädöt, Ilmastoinnin puhdistus, ilmastointilaitteiden puhdistus
 

AA-Pintarakennus Oy TURKU

Ilmastointihuoltoa, rakennusliike

Olemme täyden palvelun rakennusliike Turun ja lähikuntien alueella sekä myös Turun saaristossa. Teemme ammattitaidolla ja 15 vuoden vankalla kokemuksella kaikki saneeraukset, korjaus- ja muutosrakentamiset. Ilmanvaihdon puhdistukset, mittaukset ja säädöt. Ilmanvaihtokoneiden huollot, ilmanvaihtotyöt. Lähtökohtana meillä on aina tyytyväinen asiakas, johon pyrimme toteuttamalla asiakkaiden toiveita, pysymällä sovitussa aikataulussa ja työn laadulla.

Palvelu:ilmastointikanavien puhdistus, keittiöiden rasvakanavien puhdistus, ilmastointijärjestelmien puhdistus, ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus, ilmanvaihtokanavien puhdistus
Tuote:ilmanvaihtojärjestelmät
 
 

Ukon-Ilma Oy JYVÄSKYLÄ

Ilmastointihuoltoa

Kiinteistöjen ilmanvaihdon ammattilainen palveluksessasi! Sisäilman laatu ja ilmanvaihdon toimivuus ovat ensisijaisen tärkeitä kun mietitään toimitilojen mukavuutta ja terveyttä. Ammattimaisesti tehdyt huoltotyöt parantavat hyvinvointia, pidentävät rakennusten ikää ja säästävät kustannuksia. Suunnitellaan yhdessä sinullekin terveellisempi tulevaisuus! Palvelemme koko Jyvässeudulla julkisten kiinteistöjen, liiketilojen, teollisuustilojen ja toimistotilojen ilmastointiasioissa. Soita ja kysy.

Palvelu:ilmanvaihtojärjestelmien korjaus, ilmastointikoneiden puhdistus
 
 

Merilapin Ilmastointipalvelu Oy KEMI

Ilmastointitöitä, lvi

Merilapin Ilmastointipalvelu Oy - Ilmastointiasennus, ilmanvaihtolaitteet, huolto, säätö ja mittaukset sekä suodatinpalvelu. Olemme Kemiläinen yritys ja teemme ilmastointiurakointia liike-, teollisuuslaitoksille sekä omakotitalouksille Lapin Läänin alueella. Palvelemme myös uudisrakentajia. Huollot, asennus ja suodattimet merkkiriippumattomasti. Rakennuspeltiöinä peltien kanttaus ja leikkaus: piipunpellit, ikkunapellit ja kynnyspellit.

Palvelu:ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus
 
 

Good Air OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Ilmanvaihtoa, ilmastointilaitteiden puhdistuksia

Yhteystiedot: Good Air, Tilaa ilmanvaihtokanavien puhdistus
0400 511 359

 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Rakennusoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.