:

Erikoisalarakennusta

Erikoisalarakennus · erikoisalarakennusta

Hakuehdolla erikoisalarakennusta löytyi yhteensä 1196 yritystä. Tulokset 1—20:

Hirsimestari - Jaara Kiinteistöt Oy II

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennusliike, hirsirakentamisia

HIRSIMESTARI - Jaara Kiinteistöt. Hirsirakentamista suurella sydämellä. Olemme hirsirakentaja toisessa sukupolvessa. Hirsitalojen pystytyksen lisäksi olemme erikoistuneet hirsirakennusten kunnostamiseen ja kuntotarkastuksiin. Hirsirakennuskannan vaaliminen ja säilyttäminen on meille sydämenasia – HIRSIMESTARI-palvelumme tarjoaa kokeneen ammattilaisen avuksesi: "Kymppi miehen" joka valvoo hirsirakennuksen säännölliseen huoltoon, kunnostamiseen sekä pystytykseen liittyvissä toimenpiteissä.

Aihepiiri:erikoisalarakentaminen
 
 

Kati Oy Ab RAUTIO

Suomen Yrittäjien jäsen

Erikoisalarakennusta

Malminetsinnän palveluihin erikoistunut urakointiyhtiö ja asiantuntija. Päätoimialamme ovat timanttikairaukset sekä niihin liittyvät mittaukset. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisen palvelun, jossa asiakas saa aina sovitut palvelut sovittuun aikaan. Yrityksemme toimintaa, työskentelytapoja ja kairausyksiköiden tuotekehitystä ohjaavat kestävän kehityksen periaatteet sekä työturvallisuus.

 
 

T:mi Fire Safe Seppo Saari MUSTASAARI

Erikoisalarakennusta

Palokatkotöitä, Palosuojausta, Ruoppausta, Teollisuuden kunnossapitopalveluja

 
 

Peltisepänliike Seppo Koskinen Oy HARTOLA

Peltitöitä, erikoisalarakennusta

Peltisepänliike on erikoistunut konesaumakattoihin. Lisäksi teemme kaikki rakennuspeltityöt ja myymme ja asennamme kattoturvatuotteet ja saumattomat räystäskourut. Konesaumakatot kattavat myös lisäksi kourut, syöksytorvet, piipun pellitykset, lumiesteet, tikkaat ja kulkusillat: yrityksestä saa aina avaimet käteen palvelun asiakkaan tarvitsemassa laajuudessa. Päätoimialueenamme on Päijät-Häme! Ota yhteyttä ja kysy lisää.

 
 

Caava Oy MUURAME

Erikoisalarakennusta, portaita

 
 

Ykköskaide Oy SAVONLINNA

Erikoisalarakennusta

Suomalaisten venetarvikkeiden aatelia - Ykköskaide Oy Roster Pitkäaikaisena sopimustoimittajana Ykköskaide Oy on kehittänyt uistelijoiden ja venevalmistajien kanssa veneisiin laadukkaat lisävarustevalikoimat. Tilaukset toimitetaan matkahuollon tai postin kautta jälkivaatimuksella. Yhteydenottolomakkeella saat tarkemmat tiedot tuotteistamme.

 
 

Fineweld Oy KOKKOLA

Suomen Yrittäjien jäsen

Erikoisalarakennusta

 
 
 
 

Uudenmaan Timanttisahaus ja -poraus Oy HYVINKÄÄ

Erikoisalarakennusta

Uudenmaan timanttisahaus- ja poraus Oy on Hyvinkäällä jo vuodesta 1989 toiminut perheyritys. Asiakkainamme on sekä isoja että pieniä yrityksiä, rakennusyrittäjiä ja yksityisiä ihmisiä. Suoritamme ammattitaidolla monenlaista kivisahausta ja -porausta. Poraamme ja sahaamme esim. lattioita, seiniä, viemäriputkien reikiä, ilmastointien läpivientejä. Myös jyrsintää, hiontaa, kaivinkone ja -purkutöitä sekä kivenräjäytyksiä (rekyylitön). Kattava valikoima monipuolista

 
 

Oy Kirkkonummen Pelti Ab OITMÄKI

Erikoisalarakennusta

Palveluihimme kuuluu mm. konesaumakatot, piipunpellitykset ja sadevesijärjestelmät.

 
 

Junttapojat Oy TUUSULA

Erikoisalarakennusta, paalutusta

Kokonaisvaltaista paalutusurakointia mittauksin ja katkaisuin nopeasti liikuteltavalla kalustolla.

 
 

Rovaniemen Pelti-Seppo Oy ROVANIEMI

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Peltisepänliike, erikoisalarakennusta

Pelti Seppo on kattopeltien ja rakennuspeltien erikoisliike Rovaniemellä. Meiltä mittatilaus kattopellit omakotitaloon, taloyhtiöille ja liikelaitoksiin. Valmistamme myös konesaumakattoja ja julkisivupeltejä, sekä seinien pellityksiä.Asiakaskuntaamme ovat remonntiyritykset, rakennusliikkeet ja yksittäiset kuluttaja-asiakkaat.Toimialuettamme on Rovaniemen lisäksi Kemi,Tornio ja Kemijärvi, ja urakoimme kattoja koko Lapin alueella.

 
 

Timantti-Nieminen Oy RAUMA

Erikoisalarakennusta

timanttiporaus ja -sahaus maanrakennustyöt betoni- ja tiilijätteen murskaus ja vastaanotto.

 
 

Raudoitus Reipo Oy KERAVA

Erikoisalarakennusta

Raudoitus Reipo Oy suorittaa kattavasti kaikki alan työt luotettavasti ja ammattitaidolla kotimaassa ja ulkomailla. Olemme erikoistuneet siltatöihin, tunnelitöihin ja raudoituksiin. Toimialueemme on pääasiassa Etelä-Suomi ja Hämeen seutu. Soita meille ja kysy lisätietoa toiminnastamme.

 
 

Heinox-Hormit Oy ULVILA

Rakennuspalveluja, erikoisalarakennusta, hormeja

Terässisäpiippujen valmistus ja myynti. Olemme sisäpiipunasennukseen kehittäneet oman patentoidun menetelmän, millä sisäpiipun saa asennettua noin 1-2 tunnissa ja jopa ilman katkoja kiinteistön lämmityksessä.

 
 

Janakkalan Rakennus-Ilves Oy TERVAKOSKI

Erikoisalarakennusta

RAKENTAMISEN AMMATTILAINEN vuosien kokemuksella. Rakennamme uutta ja teemme kaikki kodin remonttityöt, esim. runkomuuraus, harkkomuuraus, pintaremontti, seinäpanelointi, parkettityöt, kylpyhuo- ja saunaremontit ym. korjaukset. Palvelut kautta Suomen. Huom. hyödynnä kotitalousvähennys!

 
 

AK-raudoitus Oy MÄNTSÄLÄ

Erikoisalarakennusta

Raudoitusalan työt ammattitaidolla. Betoniraudoitukset ja erikoiskohteiden raudoitukset kautta Suomen, pääasiassa Uudenmaan ja Etelä-Suomen alueella kaikille rakentajille! Soita ja tiedustele!

 
 

Tapio Forsell Oy VALKEALA

Erikoisalarakennusta

Hoidamme tilaustyönä konesaumakatot, teräs- ja alumiiniovet, listoitukset ja ikkunapielipellitykset. Valmistamme ja asennamme tuotteemme itse - saat kestävät ratkaisut, joihin voit olla tyytyväinen vuosienkin päästä. Tyytyväisten asiakkaidemme joukossa on niin rakennusliikkeitä kuin yksityisiä kuluttajiakin. Lue lisää palveluistamme kotisivuiltamme ja ota yhteyttä!

 
 

Finn-Pamko Oy SONKAJÄRVI

Erikoisalarakennusta

Finn-Pamko Oy on sillanrakentamisen, vesirakentamisen ja paalutustöiden ammattilainen. Toimialueena koko Suomi.

 

Muuta hakua

Erikoisalarakennusta:

Yritykset ja organisaatiot:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Rakennusoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus