:

Antenniasennusta

Antenniasennusta

Hakuehdolla antenniasennusta löytyi yhteensä 33 yritystä. Tulokset 1—20:

 

Novoka Oy LAPPEENRANTA

Sähkötöitä

Novoka oy on Etelä-Karjalassa toimiva vuonna 2002 perustettu sähköurakointiyritys. Palveluihimme kuuluvat mm. yksityisten sekä julkisten rakennusten sähköistykset, sähkösuunnittelu ja paloilmoitintyöt. Toimistomme sijaitsee Koulukadulla Lappeenrannan keskustassa. Tervetuloa tutustumaan!

Hakusana:antenniasennus
 
 

Sähkösalpa Oy HELSINKI

Sähkötöitä

Pääasiassa yrityksemme on erikoistunut saneerauskohteiden toteuttamiseen pääkaupunkiseudulla. Yrityksemme työllistää tällä hetkellä n. 35 henkilöä ja vankka ammattilaisten asiantuntemus takaa sen, että pystymme toteuttamaan isot, sekä pienemmätkin kohteet.

Palvelu:antenniasennus
 
 

Iisalmen Sähköpiste Ky IISALMI

Sähkötöitä

Tarvitset sähkömiestä pieneen tai suureen hommaan, me palvelemme! Perusteellisesti tehdystä taustatyöstä on helppo siirtyä itse työhön ja saada loistava lopputulos. Teemme tarvittaessa kaikki sähköurakoinnit avaimet käteen -periaatteella. Myymme sekä hankimme myös halutut sähkö-alantuotteet ja välineet asiakkaan tarpeiden mukaan sähköurakoiden ja asennusten yhteydessä. Lue lisää palveluistamme kotisivuiltamme!

Hakusana:antenniasennukset
 
 

Teuvon Valo Oy REIJOLA

Suomen Yrittäjien jäsen

Sähkötöitä

Teuvon Valo Oy - Kaikki sähköalan työt kokemuksella. Yksityisten ja yritysten sähköratkaisut luotettavasti ja ammattitaidolla vuodesta 1990. Olemme erikoistuneet uudis- ja saneerauskohteiden sähkösuunnitteluun, sähköasennukseen ja sähköurakointiin. Asennamme myös ATK- ja antenniverkot. Kokonaisvaltainen palvelu suunnittelusta asennukseen. Teemme sähkötyöt ja sähkösuunnitelmat myös remonttikohteisiin. Sähköasennnus urakkana tai tuntityönä.

Hakusana:antenniasennus
 
 

Kiinteistöantenni ESPOO

Antenniasennusta

Olemme pääkaupunkiseudun alueella toimiva yhteisantenni-, Digi-TV- ja satelliittitekniikoihin erikoistunut yritys. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Hakusana:antenniasennuksia, antenniasennukset, antenniasennus
 
 

Lapin Sähköasennus Oy ROVANIEMI

Sähköurakointia, sähköasennusta

S1-RYHMÄN SÄHKÖURAKOINTIPALVELUT LAPIN ALUEELLA. Kokonaisvaltainen sähköasennus. Asennustöiden mukana kaikki sähkökeskuksista valaisimiin. Erikoisalana teollisuuden ohjelmoitavat logiikat, teleasennus ja heikkovirtatyöt. Meiltä ATK-verkostot, antennit ja antennijärjestelmät, ovipuhelimet ja puhelinjärjestelmät. Sähkötyöt kokemuksella luotettavasti 12 asentajan voimin. Toimialueena koko Lappi: Utsjoki, Kittilä, Inari, Ivalo, Sodankylä, Kemijärvi, Rovaniemi, Kemi, Tornio, Ylitornio, Pello.

Palvelu:antenniasennus Rovaniemi
 
 

Metsä ja Sähkö Esko Mäkelä OULAINEN

Suomen Yrittäjien jäsen

Sähköurakointia, metsänhoitoa

Olemme Pohjois-Suomalainen sähköliike, joka tekee sähköurakointia ja sähkösuunnittelua uudisrakennuksiin ja saneerauskohteisiin, sekä teleasennuksia ja telesuunnittelua. Lisäksi myymme erilaisia sähkötuotteita varastostamme. Toinen toimialamme on metsänpalvelut. Teemme kokonaisurakointina metsänhoitotyöt, taimikonhoidot, raivaukset, linjojen raivaukset, istutukset, risusavotat, pihapuiden kaadot ja maisemanhoitotyöt.

Palvelu:antenniasennukset
 
 

Sähkötyö Väisänen TÖRMÄNMÄKI

Valaisimia, sähkötöitä

Sähkötyö Väisänen - Omakotitalojen ja vapaa-ajanasuntojen sähköasennukset sekä TV-antennijärjestelmien asennukset ja korjaukset Puolangalla ja lähikuntien alueella Kainuussa vuodesta 1889.

Palvelu:antenniasennus
 
 

Sähkötapio Oy ROVANIEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Sähkötöitä, sähköasennusta

Toimialaamme kuuluu sähkötyöt, sähköasennus ja teleasennus sekä näiden laitteiden huolto. Asiakkaitamme ovat yksityiset, suurteollisuus, yritykset ja julkisyhteisöt. Palveluitamme: sähköasennus, sähkösuunnittelu, sähkölaitteiden huolto, antenniasennus, antennityöt, teollisuuden sähkökunnossapito, atk-verkot, paloilmoittimet, kameravalvonta, rikosvalvonta, ilmalämpöpumput, käyttöönottomittaukset, sähköhuolto, lattialämmityksen korjaus, ohjelmoitavat logiikat.

Palvelu:antenniasennus
 
 

Tuusulan Antennilinja Oy TUUSULA

Antenniasennusliike, sähkötöitä

Antenniasennukset ja huollot ammattitaidolla Uudenmaan alueella.

Hakusana:yhteisantenniasennukset, antenniasennukset, antenniasennus
 
 

Sähkö-Aulis Oy PATTIJOKI

Antenniasennusta, sähköasennusta

Sähkö Aulis - sähköasennus, sähkötarkastukset ja FSM kodinturvajärjestelmät kokemuksella Raahen Seudulla. Omakotitalojen sähkötyöt, sähkösuunnittelu sekä sähkösaneeraukset kokonaisvaltaisesti tai pienasennuksina (mm. kiukaat, valaisimet, hälytysjärjestelmät). Valvontakameroiden, hälyttimien, antennien, sekä atk-verkon asennukset. Palvelen yksityisiä, taloyhtiötä sekä julkista sektoria.

 
 

E. Grönlund Oy KERAVA

Antenniasennusta

 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Rakennusoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus