:

Aliurakointi

Aliurakointi

Hakuehdolla aliurakointi löytyi yhteensä 16 yritystä.

Suomen Timanttiporaus Oy VALKEAKOSKI

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Timanttiporausta, timanttisahausta

Teemme timanttiporaukset ja timanttisahaukset sekä purkutyöt aliurakointina Pirkanmaan sekä Hämeen alueella mm. rakennusliikkeille. SOITA JA KYSY LISÄÄ!

Hakusana:aliurakointi putkiliikkeille, aliurakointi rakennusliikkeille, aliurakointi
 
 

Saneeraus ja maalaus Erander Oy PAATTINEN

Suomen Yrittäjien jäsen

LVI-töitä, vesieristystä, korjausrakennusta, saneeraustöitä

Eranderissa keskitytään osaamiseen ja korkeaan työnlaatuun. Työntekijämme ovat suorittaneet tarvittavat vesieristyssertifikaatit, työturvallisuuskortit ja tulityökortit. Toteutamme asunto-osakeyhtiönne linjasaneeraukset sekä kauppojen ja liiketilojen rakennussaneeraukset kuten myös omakotitalojen sähkötyöt ja lvi-työt Turun lisäksi koko Lounais-Suomen alueella. Olemme rakennussaneerauksen ja uudisrakentamisen kokonaisvaltainen ammattilainen. Soittamalla saat lisätietoa!

Hakusana:rakentamisen aliurakointi
 
 

Sanerkas Oy HELSINKI

Rakennuspalveluja, rakennussaneerausta, saneeraustöitä

Sanerkas Oy on vuonna 1993 perustettu yritys, joka on erikoistunut asuntojen ja julkisten tilojen muutostöihin. Palveluihimme kuuluvat mm. rakennussaneeraus, erikoisalarakennus ja märkätilojen korjaustyö sekä rakennusten vauriokorjaukset ja taloyhtiöiden linjasaneeraukset.

Hakusana:aliurakointia
 
 

Maansiirto J. Salminen Oy SELKI

Maarakennusta

Yrityksemme tekee mm. bobcat-urakointia, pohja- ja viherrakentamista, kaikki pyöräkuormaajatyöt, ojitukset sekä teiden kunnossapitotyöt sis. lumiauraukset ja hiekoitukset, vaihtolavakuljetukset, sora- ja multatoimitukset ym. maa-ainekset. Toimimme Uudenmaan läänin alueella. Palveluihimme kuuluu myös nosturiautopalvelut ja lavettikuljetukset aina 30t saakka.

Palvelu:aliurakointi
 
 

Vetur Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennuspalveluja, sähkötöitä

Olemme monipuolinen rakennusalan ammattilainen Pirkanmaalla. Palvelemme yrityksiä ja teollisuutta vahvalla osaamisella yli 20 vuoden kokemuksella. Palveluihimme kuuluvat sähköurakointi ja rakennuttamispalvelut. Keskeisintä osaamistamme ovat sähköasennukset vaativiin ja suuriin kohteisiin. Kauttamme saatte mm. teollisuushallien ja asuintilojen uudisrakentamisen kuin saneeraukset. Pidämme tärkeänä, että sovituissa aikatauluissa pysytään ja, että työn laatu täyttää tiukimmatkin laatukriteerit.

Palvelu:aliurakointia
 
 

AK-raudoitus Oy MÄNTSÄLÄ

Erikoisalarakennusta

Raudoitusalan työt ammattitaidolla. Betoniraudoitukset ja erikoiskohteiden raudoitukset kautta Suomen, pääasiassa Uudenmaan ja Etelä-Suomen alueella kaikille rakentajille! Soita ja tiedustele!

Palvelu:aliurakointi
 
 

TAP-Service Oy SALO

Sähkönjakeluverkkojen rakentamista, televerkkojen rakennusta

Teemme ammattitaidolla kaapelipaikannukset, televerkot, katuvalaistukset, liikennevalot, tietelemekaniikan, paineenkorotusasemat, pumppaamot, merikaapeliasennukset, muuntoasemat, verkostorakennukset, maisemavalaistukset, urheilukenttävalaistukset jne. Palvelemme teollisuutta, kaupunkeja, kuntia ja yksityisiä Etelä-Suomessa (Turku, Salo, Loimaa, Kaarina, Raisio, Naantali, Somero, Paimio), mutta myös Oulun alueella. Suoritamme työt aliurakoitsijana.

Työtapa:aliurakointi
 
 

Rakennuspalvelu Seppo Saharinen MYRSKYLÄ

Talonrakennusta

Teemme rakennusaliurakointia sekä huoneisto-, kylpyhuone-, liiketila- ja toimistosaneeraukset mm. laatoitukset-, vesieristykset-, maalaustyöt- ja puujulkisivusaneeraukset. Toimimme 09- alueella.

Standardi:aliurakointi
 
 

Maalaus- ja saneerausliike Osmo Kuronen Oy ENO

Maalaustöitä

Palveluihimme kuuluvat sisä- ja ulkomaalaukset, tapetti-, matto- ja laatoitustyöt, sauna- ja muut remontit ja aliurakointi. Toimin pääsääntöisesti Pohjois-Karjalan alueella. Soita ja kysy lisää palveluista.

Palvelu:aliurakointi
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Rakennusoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus