:

Talopaketti Turku

Talopaketti Turku

Hakuehdolla Talopaketti Turku löytyi yhteensä 5 yritystä.

K-rauta Kuninkoja RAISIO

Kauppakamarin jäsen

Rautakauppa

Uusi ja iso K-rauta Kuninkoja palvelee! K-rauta Kuninkoja on todellinen sisustamisen ja rakentamisen tavaratalo. Meiltä löydät laadukkaat tuotteet ja palvelut niin remontoijalle, rakentajalle, kodin sisustajalle kuin ammattiostajallekin. Myymälämme upeista näyttelyistä löydät uusia ideoita omien unelmiesi toteuttamiseen. Meiltä saat tuotteet myös paikalleen asennettuna. Tervetuloa ostoksille!

Toimialue:Raisio Turku Naantali Paimio Parainen Lieto
Tuote:talopaketit Raisio
 

K-Rauta Skanssi TURKU

Rautakauppa

K-Rauta Skanssista, Suomen suurimmasta, löydät kattavan tuotevalikoiman rakentamisen ja sisustamisen alalta. Meiltä löydät kaikki pintamateriaalit: parketit, laminaatit, seinä- ja lattialaatat, tapetit, maalit, tekstiilit ja kaikki tarvikkeet. Keittiökalusteet, valaisimet, kylpyhuonekalusteet, sisustustarvikkeet, työvaatteet, saunat, takat, talopaketit, pienrauta, lvi-tuotteet, puutarha- ja pihatuotteet.Tervetuloa tutustumaan uuteen upeaan myymäläämme Mustionkadulle.

Palvelu:Valaistus Turku
Sijaintikunta:Turku
Aihepiiri:Rakennustarvikkeet Turku, Rakentaminen Turku
Etukortti:K-Plussa kortti Turku
Tuote:Kylpyhuoneet Turku, Remontointi Turku, Sähkötyökalut Turku, Suihkukaappi Turku, Puutarhatarvikkeet Turku, Kaasugrilli Turku, Puutavara Turku, Puutarhamyymälä Turku, Lvi-tarvikkeet Turku, Talopaketti Turku, Kiukaat Turku
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Rakennusoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus